AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç Sesob'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç Sesob'u Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç Sesob\'u Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili aday adayı Cihan Saraç Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan’ı ziyaret etti.

19.02.2015 17:14

AK Parti Milletvekili aday adayı Cihan Saraç Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan'ı ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili aday adayı Cihan Saraç Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan'ı makamında ziyaret eden Saraç, "Sivil toplum örgütlerini ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bizim amacımız güçlü bir siyasi alt yapı ile halkımıza hizmet etmektir. Mevcut görev süremizde en iyi hizmeti verebilmek adına sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız şart. SESOB Sakarya'da esnaflarımızın temsilcisi konumundadır. Esnaflarımız Sakarya'nın can damarı, ekonominin en önemli yapı taşlarından biridir. AK Parti iktidarının dayandığı ekonomik temeller, esnaflarımızın daha çok kazanması, üretmesi ve istihdam sağlaması üzerinedir" ifadelerini kullandı.

Milletvekili aday adayı Saraç sözlerinin devamında, "2015 genel seçimleri için aday adaylığımı açıkladığım günden itibaren Sakaryamızın tüm ilçelerini geziyoruz. Şuanda seçim çalışmalarımız kapsamında doğduğumuz, büyüdüğümüz, ekmeğini yediğimiz ve suyunu içtiğimiz, yaşadığımız Sakarya da esnaflarımızı ziyaret ediyoruz ve dua istiyoruz Sakarya her zaman bizim yanımızda oldu, bizimle beraber oldu. Allah'a çok şükür Sakarya vatandaşlarımız hala bizim yanımızda ve bizlere destek olmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.

SESOB Başkanı Hasan Alişan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti Milletvekili aday adayı Cihan Saraç ziyaretinden dolayı memnun olduk. Milletvekilliği yolunda kendisine başarılar diliyoruz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Aday Adayı Cihan Saraç Sesob'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement