AK Parti Merkez İlçe Başkanı Karaduman, Çatalağzı Belediye Başkanı Hakkında Konuştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Karaduman, Çatalağzı Belediye Başkanı Hakkında Konuştu

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Karaduman, Çatalağzı Belediye Başkanı Hakkında Konuştu

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim ve işçisi arasında yaşanan olayları değerlendirdi.

04.08.2012 15:22

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim ve işçisi arasında yaşanan olayları değerlendirdi.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman yaptığı açıklamada, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim ve işçisi arasında yaşanan olayları değerlendirerek, bu konuyla ilgili Merkez İlçe Başkanlığı olarak rapor hazırlayacaklarını ve bir üst makama raporu vereceklerini belirtti.

Belediye başkanlarının bu tip olaylara girmemesi gerektiğini söyleyen Karaduman, belediye başkanının bu tip olaylarda daha olgun olması gerektiğini söyledi. Karaduman, "Çatalağzı'ndaki geçtiğimiz günlerde gündeme gelen belediye başkanımızın kamuoyuna da yansıdığı bir takım video görüntüleri vardı. Teşkilat olarak bizde üzüntülüyüz. Belediye başkanlığımızın veya belediye başkanlarımızın bu tip olaylara girmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü belediyeler, belediye başkanlarının hizmet makamlarıdır. Belediye başkanımızın da bu tip olaylarda daha olgun olması gerekiyordu. Bu tip olaylara karşı duyarlı olması gerekiyordu. Kişiyle birebir konuşarak problemleri çözmesi gerekiyordu. Tabi görüntüler üzüntü verici. Bizde bu konuyla ilgili Merkez İlçe Başkanlığı olarak raporumuzu hazırlayacağız olaylarla ilgili. Bir üst makamımıza raporumuzu vereceğiz. İnşallah partimiz açısından bu üzüntü verici olayın kısa bir zamanda çözmüş oluruz. Olay zaten mahkemeye intikal etti. Şuan taraflar mahkemede. Biz de gerekli aşamaları takip ederek teşkilat olarak gerekeni yapacağız. Önümüzde yerel seçimler var. Belediye başkanlarımızın makamları hizmet makamları olduğu için vatandaşlarımıza daha duyarlı ve daha olgun olmaları gerekiyor. Bu açıdan da diğer belediyelerimizin de bu konunun örnek olması gerekiyor. İnşallah kısa bir süreçte de, bizde bu konunun takipçisiyiz ve takip ederek çözüme kavuşturacağız" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Merkez İlçe Başkanı Karaduman, Çatalağzı Belediye Başkanı Hakkında Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement