AK Parti'li Vural Kavuncu: 5 Yıl Myo Müdürlüğü Yaptım - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Vural Kavuncu: 5 Yıl Myo Müdürlüğü Yaptım

AK Parti\'li Vural Kavuncu: 5 Yıl Myo Müdürlüğü Yaptım

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Hisarcık ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

24.09.2014 10:01  Güncelleme: 10:17

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Hisarcık ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Vural Kavuncu'nun iştirak ettiği Belediye Başkanlığında düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, İl Genel Meclisi üyeleri İbrahim Kılıç, Mustafa Şen ile belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Toplantının ardından Kaymakam Fethi Savran'ı makamında ziyaret eden Milletvekili Kavuncu, Kaymakam Savran'dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Hisarcık Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret eden Vural Kavuncu, okul hakkında idarecilerden bilgi aldı. Bir gurup öğrenci ile bir araya gelen Kavuncu, bir meslek yüksek okulunda 5 yıl müdürlük yaptığını dile getirerek, "Binlerce öğrenci, yüzlerce doktor, onlarca asistan, zannediyorum 30'un üzerinde doçentimiz var. Zaman zaman arkadaşlarla öğrencilerimizin görüşlerini de değerlendirmek amacıyla onları ziyaret ediyoruz. Üniversiteler sizin için farklı bir ortam. Bizler burada yaşayan halkımız adına Hisarcık'ta daha iyi bir yaşam olmasını temenni ediyoruz. Sizlerin ihtiyaçlarının da farklı olduğunu ve çok eksikler olduğunu biliyoruz. Ama daha iyi olması için gayret gösteriyoruz" diye konuştu. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Vural Kavuncu: 5 Yıl Myo Müdürlüğü Yaptım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement