AK Parti'li Kılınç Gazetecinin Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Kılınç Gazetecinin Mezarını Ziyaret Etti

AK Parti\'li Kılınç Gazetecinin Mezarını Ziyaret Etti

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Nazillili genç gazeteci Mustafa Ünlü'nün mezarı başında dua etti.

04.01.2012 10:21

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Nazillili genç gazeteci Mustafa Ünlü'nün mezarı başında dua etti.

AK Parti'li Gültekin Kılınç'a Mustafa Ünlü'nün mezarına yaptığı ziyareti sırasında Nazilli Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç eşlik etti. Müftü Sula'nın Mustafa Ünlü'nün kabri başında okuduğu Kuran-ı Kerim'in ardından Kılınç ve beraberindeki heyet Ünlü için dua etti.

Mustafa Ünlü'nün ölüm haberini aldığında büyük bir üzüntü yaşadığını ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, "Henüz hayatının baharında Mustafa kardeşimizi kaybettik. Allah mekanını cennet eylesin. Üzüntümüz büyük. Meclis çalışmaları nedeniyle cenazede bulunamadım. Acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Mustafa gelecek vaat eden bir gazeteciydi. Gerçeğin peşinde koşan bir gazeteciydi. Daha yapacağı çok iş vardı. Ancak talihsiz bir kaza onu bizden ayırdı" şeklinde konuştu.

Gazeteciliğin çok zor ve sorumluluk gerektiren bir

meslek olduğunu belirten Gültekin Kılınç, "Biz ailemizden çok basın mensubu kardeşlerimizle bir aradayız. Ne zorluklar içinde çalıştıklarına şahit oluyoruz. Basının gücü ve önemi inkar edilemez, bugün Türkiye'de demokrasiden söz ediliyorsa bunda en büyük pay kuşkusuz basın mensuplarınındır" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Kılınç Gazetecinin Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement