AK Parti Kula'da Görev Değişimi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kula'da Görev Değişimi

AK Parti Kula\'da Görev Değişimi

AK Parti Kula İlçe Başkanlığı'na atanan Ahmet Palabıyık görevi Nejat Gülmez’ den devraldı.

22.06.2014 18:42

AK Parti Kula ilçe teşkilatında görev değişimi yapıldı. Nejat Gülmez'in istifa etmesiyle boşalan ilçe başkanlığına atanan Ahmet Palabıyık, düzenlenen görevi devraldı.

AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Ömer Akar, devir teslim töreninde konuşmada, hizmetlerden dolayı Gülmez'e teşekkür etti. Halka hizmette nöbet değişiminin yaşandığını belirten Akar, şunları söyledi:

"Üç ay sonra kongre var. Bizler de belki yarın nöbet değişikliği ile görevlerimizi yeni il başkanımıza bırakabiliriz. Bugün neşeli bir ortamda devir teslim töreni yapıyoruz. AK Parti'nin birlik ve beraberliğinin göstergesi budur. Görevi bıraksa da Nejat Gülmez 'bugün buradayım bu parti benim partim' diyor. Böyle davranışlar gurur verici ve güzel şeylerdir. Allah hiç kimseyi utandırmasın, herkesin yolunu açık etsin. Görevi devreden Nejat başkanımızın bundan sonraki hayatında başarılar dilerim. Parti içerisinde hizmetlere devam etmeye çaba göstereceğini düşünüyorum. Göreve yeni atanan Ahmet Palabıyık arkadaşımıza da başarılar dilerim."

Gülmez ise göreve gelen yeni yönetime başarılar dileyerek, 2011 yılından bu yana yürüttüğü ilçe başkanlığı görevinde bayrağı yeni yönetime devrettiğini söyledi.

İlçe başkanlığına atanan Ahmet Palabıyık da daha önce çeşitli kademelerde görev aldığı AK Parti Kula İlçe Başkanlığı görevine getirilmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Siyaset uzun ve zorlu bir yarıştır. Bu uzun zorlu yarış içerisinde makamlar kalıcı bizler geçiciyiz. Bugün burada bir nöbet değişikliği gerçekleştiriyoruz. 3 yıldır Nejat Gülmez başkanımız ile beraber ciddi işlere imza attık. Hep beraber halkımıza hizmet vermeye çalıştık. Bugün de bir ayrılığı değil, sadece nöbet değişikliğini gerçekleştiriyoruz. Dün birdik beraberdik, bugün yine biriz, yine beraberiz, yarın ve daha sonra da hep beraber olacağız" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kula'da Görev Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement