AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, mahallelinin ortak buluşma noktası olacak mahalle evleri yapacaklarını söyledi.

11.02.2014 16:53

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, mahallelinin ortak buluşma noktası olacak mahalle evleri yapacaklarını söyledi.

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Mustafa Çelik, Mis Kokulu Bahçe, Otomobil Sporları ve Gençlik Merkezi, Kadın Gelişim Merkezleri ve Mahalle Evleri gibi projeleri vatandaşlarla paylaştı.

Vatandaşların en çok istifade edeceği projelerden birinin de Mahalle Evleri olacağını vurgulayan Çelik, "Eski köy evlerinin şehir versiyonlarını Kocasinan da uygulayacağız. İçerisinde taziye salonu olarak kullanılabilecek bir mekan, yaşlılarımız için de vakitlerini hoşça geçirmeleri için lokal de bulunacak. Çocuklar için belirli alanlar, muhtarlar için çalışma alanı, bankamatikler ve ödeme veznelerini de içinde barındıracak nezih mekanlar tasarladık. Kısacası bir mahallenin temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir projeye imza atacağız" dedi.

AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Medrese, İstasyon Caddesi ve Yeraltı Çarşısı esnaflarını da ziyaret etti. Cadde üzerinde Yetenek Sizsiniz Yarışmasıyla tanınan Ersin Çimen'le karşılaşan Mustafa Çelik, Ersin Çimen'le sohbet etti. Çimen de 22 Şubat'ta Şehir Tiyatrosunda vereceği konsere Çelik'i davet etti.

Mustafa Çelik, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptıkları esnaf ziyaretlerine Yeraltı Çarşısıyla devam etti. Yeraltı Çarşısı Derneği Başkanı Salih Gülay'ı da ziyaret eden Çelik, babasının da kendisinin de esnaf olduğunu belirterek, "Göreve seçilmemiz durumunda, her zaman olduğu gibi esnafın derdiyle dertlenen, esnaf dostu belediye olmaya devam edeceğiz. Çarşımız ve esnafımız için yapılacak her türlü yardıma hazırız" dedi.

Dernek Başkanı Salih Gülay da "Esnaf olarak sizlerin yanındayız. Desteğimizi göstermek için bir toplantı düzenleyeceğiz, sizleri de aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement