AK Parti Kazım Karabekir Skm Açılışı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kazım Karabekir Skm Açılışı

AK Parti Kazım Karabekir Skm Açılışı

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, vatandaşlara, “İnşallah 30 Mart’tan sonra özlediğiniz ve beklediğiniz AK belediyecilik hizmetleriyle yeniden kavuşacaksınız” dedi.

01.03.2014 14:58

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, vatandaşlara, "İnşallah 30 Mart'tan sonra özlediğiniz ve beklediğiniz AK belediyecilik hizmetleriyle yeniden kavuşacaksınız" dedi.

AK Parti Kazım Karabekir Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı büyük ilgili gördü. Mahalle girişinde gençlerin "Ülkede Erdoğan, İlkadım'da Erdoğan" sloganlarıyla karşılaşan Tok, kendisine gösterilen ilgi karşında şaşkınlık yaşadı. Mahalle sakinlerini seçim otobüsü üzerine çıkarak selamlayan AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, "Anlaşılıyor ki, Kazım Karabekir kararını vermiş" dedi.

Sloganlarla yer-yer sözü kesilen Erdoğan Tok, "Önceki akşam, Cedit Mahallesi'nde vatandaşlarımız bizi bağrına bastı. Bu akşam, sizler bize kucak açtınız. Sevginiz ve coşkunuz sokakları aştı, caddede taştı. Bizim 2004-2009 yılları arasında belediye başkanlığımız döneminde Gazili vatandaşlarımız hizmetlerimizi konuştuğuna ve takdir ettiğine şahit oldum. İnşallah 30 Mart'tan sonra özlediğiniz ve beklediğiniz AK belediyecilik hizmetleriyle yeniden kavuşacaksınız" diye konuştu.

Programda eski AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk de bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Kazım Karabekir Mahallesi'nde kurulan SKM'nin açılışı Fatih Öztürk, İlkadım Belde Belediyesi Kurucu Başkanı Ahmet Okuyucu, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok tarafından gerçekleştirildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kazım Karabekir Skm Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement