Ak Parti, Karaman Belediye Başkan Adayını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Ak Parti, Karaman Belediye Başkan Adayını Tanıttı

Ak Parti, Karaman Belediye Başkan Adayını Tanıttı

AK Parti Karaman İl Başkanlığı, düzenlenen toplantıda Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan’ı partililere tanıttı.

16.12.2013 15:40

AK Parti Karaman İl Başkanlığı, düzenlenen toplantıda Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan'ı partililere tanıttı.

Parti İl Binasında gerçekleşen tanıtım toplantısına AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, belediye başkan aday adayları ile çok sayıda partili katıldı. Tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Kerim Dereli, "Bilindiği gibi İzmir'de yapılan aday tanıtım toplantısında Başbakanımız Karaman Belediye Başkan adayımızı açıkladı. Halkımız ve genel merkezimizin tespitleri doğrultusunda ismi belirlenen Ertuğrul Çalışkan ile yeni seçim sürecini bugün başlatıyoruz. Ben buradan çıtası yüksek bu süreçte kendisine başarılar diliyorum" dedi. "AK Parti Türkiye'nin en büyük partisidir" diyen Dereli, "Türkiye'nin en büyük partisi olması da bu birlik ve beraberlik ve kardeşliktir. İnşallah bu süreçte iyi bir seçim süreci geçiririz. AK Parti'nin başarısı için hep birlikte çalışacağız. Bugün Karaman'ımızın şehir görüntüsü kazanmasında büyük emeği olan Belediye Başkanımız Kamil Uğurlu'ya partim ve şahsım adına çok çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Kamil Uğurlu da yaptığı konuşmada, "Karaman için hizmet başlamıştır ve kesintiye uğramadan devam edecektir" dedi. Uğurlu, "Biz buraya herhangi bir ikbal beklentisi ile gelmedik. Ben belediyeye hizmet etmeye ve ağabeylik yapma hususunda Başbakanımıza söz verdim. Çünkü ciddi projelerle yola çıktık. Bu yola çıkış sürecinde bir kişi olarak Kamil Uğurlu söz vermedi, bunu iktidar partisi söz verdi. Ben ise iktidar partisini temsil ederek bu sözleri verdim. Allah'a şükürler olsun ki vermiş olduğumuz bu sözleri yerine getirmeye çalıştık" dedi.

Başkan adayı Ertuğrul Çalışkan'ın işinin zor olduğunu ifade eden Uğurlu, "Çünkü aşağı yukarı ebatları belirlenmiş 40 büyük proje var. Ançak bu projeler yapıldığı zaman ancak Karaman bir şehir hüviyetine girecektir. Ben bu büyük 40 projenin her şeyini başkan adayımız Çalışkan'a vereceğim ve bunların sonuna kadar takipçisi olacağım" şeklinde konuştu.

Kısa öz geçmişinin okunmasının ardından konuşan AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan da, "Öncelikle ben buradan teşkilatımız ve bu süreçte aday adayı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizlerin tek amacı vardır; o da 2023 hedefine hep birlikte yürümektir. Biz Karaman'ın her caddesine ve sokağına hizmeti götüreceğiz ve anlayışımız ibadet şeklinde olacak. Bana her konuda destek olan Belediye Başkanımız Kamil Uğurlu'ya çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çalışkan, konuşmasının sonunda Başbakan Erdoğan'ın her miting sonunda partililerle birlikte söylediği, "Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda" sözlerini partililerle birlikte söyledi. Tanıtım toplantısı sonunda partililer Ertuğrul Çalışkan'ın adaylığını tebrik ettiler. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Parti, Karaman Belediye Başkan Adayını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement