AK Parti Batman İl Genel Meclisine 24 Başvuru Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Batman İl Genel Meclisine 24 Başvuru Yapıldı

AK Parti Batman İl Genel Meclisine 24 Başvuru Yapıldı

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler nedeniyle AK Parti Batman İl Genel Meclis Üyeliği için 24 başvuru yapıldı.

22.11.2013 17:56  Güncelleme: 18:21

Ak Parti Batman İl Genel meclis Üyeliği için 24 başvuru yapıldı. Batman merkez için 7 üyeliği bulunan İl Genel meclisine AK Partiden şimdiye kadar 24 başvuru yapıldı.
2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler için aday başvurularının devam ettiği AK Partide, İl Genel meclisi için başvuru patlaması yaşandı. Merkezde toplam 7 üyesi bulunan meclise girebilmek isteyen 24 kişi resmi başvurularını yaptı. Merkezin 7 üyesinden AK Partili sadece 2 kişinin görev yaptığı meclise girebilmek için yarışacak olan 24 kişiden ilk 3'ünün şansının yüksek olacağı belirtildi.
AK Partiden İl Genel Meclis üyesi olmak için müracaat edenlerin isimleri şöyle:
Mahmut Tileği, Remzi Eminoğlu, A. Vahap Akbaş, Süleyman Özdemir, Metin Gün, M. Emin Altsoy, Burhan Altun, İbrahim Halil Kurtbaş, Celal Tarhan, Sabahattin Tezdiğ, A. Baki Polat, Yakup Çelik, Hüseyin Torlak, İlhami Eren, Mehmet Tahir Demir, Ekrem Tüzün, A.Rahman Gündem, Mehmet Zeki Şaşmaz, Zeki Güçlü, Abdullah Karabulut, Mehmet Demir, Şerif Yıldırım, Adil Kerem Kartal, Yalçın Demir.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Parti Batman İl Genel Meclisine 24 Başvuru Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement