AK Parti İl Başkanlığı İadeyi Ziyaretlere Başladı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanlığı İadeyi Ziyaretlere Başladı

AK Parti İl Başkanlığı İadeyi Ziyaretlere Başladı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay içerisinde yapılan il kongresinin ardından iadeyi ziyaretlere başladı.

02.07.2012 16:45

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay içerisinde yapılan il kongresinin ardından iadeyi ziyaretlere başladı.

AK Parti heyetinin ilk durağı Gaziantep Valiliği oldu. Vali Erdal Ata'yı makamında ziyaret eden heyet, Vali Ata'ya hem çalışmalar hakkında bilgi verdi, hem de Gaziantep'e yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ata, "Kongreden yeni çıktılar. Şimdi ilimizdeki resmi kurumları ziyaret ediyorlar ve ilk ziyareti de valiliğimize yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Valilik ziyaretini değerlendiren AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, "Kongreden bugüne epey bir zaman açıldı. Ancak ziyaretçi trafiğinden dolayı iadeyi ziyaretleri gerçekleştirememiştik. Bugünden itibaren valimizden başlamak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştireceğiz. Gaziantepli olarak Sayın Erdal Ata gibi bir valiye sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Sayın valime özellikle Gaziantep'e geldiği günden bu yana Gaziantep'in en büyük problemlerinden birisi olan yetim sorununa el attığı için ve şehrimizin ihtiyacı olan her probleme el attığı için teşekkür ediyoruz. Kendisiyle çalışmak bizim için bir gurur" diye konuştu.

Başkan Uzer ve beraberindekilerin valilik ziyaretinin ardından ikinci durak yerleri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey'i makamında ziyaret eden AK Parti heyeti ile Güzelbey uzun süre sohbet etti. Belediye çalışmalarını ve projelerini dinleyen heyet, Başkan Güzelbey'e de parti çalışmaları hakkında brifing verdi. Gaziantep'e yapılan hizmetler noktasında AK Parti İl Teşkilatı ile uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Güzelbey, "Yeni göreve başlayan AK Parti İl Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyaret etti. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimden beri Başkan Uzer ile şehrimiz için uyumlu bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bu çalışma temposu da şehrimize hizmet olarak geri dönmektedir. Biz partinin işlerine, il başkanı da bizim işlerimize karışmaz. Türkiye'ye örnek olacak bir uyum içindeyiz. Görevlerinde başarılı olmalarını diliyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Uzer de, Başkan Güzelbey'in çalışmalarını takdir ettiğini belirterek şöyle devam etti:

"Bu ziyareti daha önce gerçekleştirmemiz gerekiyordu ancak çok yoğun bir ziyaretçi trafiğine uğradık. Valimizden başlamak üzere protokol ziyaretlerine başladık. Başkanımızın göreve geldiği günden bu tarafa Gaziantep için yaptığı çalışmalara destek olduk. Desteklerimiz yoğun bir şekilde devam edecektir. İleride tarih Asım Güzelbey'in Gaziantep için hangi ilklere imza attığını, hangi önemli projelerin ufkunu aştığını yazacaktır."

Gaziantep'te yaşayan bireyler olarak da Güzelbey'in Gaziantep'te yaşamın kalitesini arttırıcı çalışmalar yaptığını en iyi bilenlerden biri olduğunu kaydeden Uzer, hizmetlerden memnun olduklarını ve başkana herkesin destek vermesi gerektiğini belirtti.

Başkan Uzer'e ziyaretlerinde başkan yardımcıları; Veli Kıyak, Hakan Aslansoy, Fikret Murat Tural, Erdem Güzelbey, Mutlu Kasapoğlu, Emine Yağmur, Ayşen Durucu ve yönetim kurulu üyeleri; Şaban Doğan, Zekeriya Aslan ile Hacer Özil eşlik etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanlığı İadeyi Ziyaretlere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement