AK Parti İl Başkanından CHP'li Vekile Kur'an Yanıtı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanından CHP'li Vekile Kur'an Yanıtı

AK Parti İl Başkanından CHP\'li Vekile Kur\'an Yanıtı

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın iddialarına yanıt vererek, “AK Parti’nin böyle bir şey yaptığını iddia etmek, akıldan ve vicdandan yoksun olmak demektir” dedi.

17.02.2014 20:58

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın iddialarına yanıt vererek, "AK Parti'nin böyle bir şey yaptığını iddia etmek, akıldan ve vicdandan yoksun olmak demektir" dedi.

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın geçtiğimiz hafta TBMM kürsüsünden yaptığı konuşmada, "Devletin memurları, AKP'nin yöneticileri gibi 'Bak sana bu yardımı yapıyoruz ama karşılığında oyunu vereceksin.' Bazen o insanlara Kur'an-ı Kerim uzatılıp üzerine yemin etmeleri şartı getiriliyor, oy alabilmek için" şeklindeki iddialarına Ömer Sayın'dan sert yanıt geldi. Tanju Özcan'ın her zaman boş konuştuğunu söyleyen Sayın, "Bir siyasetçi olmasam, Tanju Bey'in hiçbir beyanatını okumam. Çünkü boşa zaman kaybı. Tamamen içi boş, yalan, asılsız ithamlar, şov, didişme, fitne çıkarmaya yönelik ifadeleri yer alıyor. Ne yazık ki bunu hem burada hem de Meclis'te yapıyor. Ak Parti'nin böyle bir şey yaptığını iddia etmek, akıldan ve vicdandan yoksun olmak demektir. Aynı zamanda mağdur durumdaki insanların oylarının şuna buna kanarak, satacaklarını iddia etmek o insanlara yapılacak en büyük ihanet ve hakarettir. Oy bir namustur. Bizim hiçbir vatandaşımız namusunu herhangi bir şeyle değiştirmez. Namus bizim hem inancımızda, hem de kültürümüzde kutsaldır. Bu açıdan baktığımız zaman Tanju Özcan neredeyse farklı gerekçe ve saikalarla oylarını başka partilere verecek satacak insanları çok ciddi bir itham altında bırakmaktadır" şeklinde konuştu.

Oy istemek için Kur'an-ı Kerim'e el basmak gibi bir durumun mümkün olmadığını ifade eden İl Başkanı Ömer Sayın, "Böyle bir şey kesinlikle mümkün değildir. Kaldı ki biz AK Parti olarak vatandaşımızın her türlü sorununa el atan bir partinin mensuplarıyız. Şunu hatırlatmak istiyorum; 2002'de yoksulluk sınırı altında yaşayanların nüfusa oranı yüzde 30'larda iken, bugün 2,8'e inmiştir. Bu AK Parti döneminde gerçekleşmiştir. Bu birçok Avrupa Birliği ülkesinden ve dünyanın birçok ülkesinden daha düşük bir orandır. Yani biz kömür olmayanlara kömür elbette ki vereceğiz. Yani devlet olmanın gereğidir bu. Evde hastası olanlara, bakacak kimsesi olmayanlara bakmak, devlet olmanın gereğidir. Vatandaşların geleneklerini, göreneklerini, onun içinde bulunduğu durumu bugüne dek hiçbir zaman görmeyen bir CHP'nin elbette ki Ak Parti'nin vatandaşın yanında olan bu icraatlarını böyle asılsız iftiralarla karalaması kadar doğal bir şey olamaz. Keşke CHP'nin de biraz dişe dokunur projeleri, ufku, icraatları olabilse de, CHP'nin arkasında da kitleler gitse. Ama hiçbir şey olmayınca, hiçbir şeyi olmayan insanların yapacakları şey karanlıkta ıslık çalar gibi bağırmaktır. Başka hiçbir şey değildir. Ben de bu minvalde değerlendiriyorum Özcan'ın konuşmalarını" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanından CHP'li Vekile Kur'an Yanıtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement