AK Parti İl Başkanı ve Yönetimi Veda Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı ve Yönetimi Veda Etti

AK Parti İl Başkanı ve Yönetimi Veda Etti

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, İl Danışma Meclisi toplantısında yönetim kurulu ile birlikte Pazartesi günü istifa edeceğini söyleyerek içini döktü.

01.06.2014 15:02

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, İl Danışma Meclisi toplantısında yönetim kurulu ile birlikte Pazartesi günü istifa edeceğini söyleyerek içini döktü. Sayın, "Hepiniz hakkınızı helal edin. Bırakmak için hiçbir neden yok ya da birçok nedeni var. Ama hiçbirini söyleme zamanı değil. Her şeyin bir zamanı var. Her şeyi zamanında ve tadında bırakmak lazım" dedi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi'nde söz alan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, "Bu çok yakın arkadaşlarımla ve genel merkezle paylaştığım kararın bir neticesidir. Görevimde son günüm. Pazartesi günü il yönetimindeki arkadaşlarla beraber istifalarımızı vereceğiz. Bırakmak için hiçbir neden yok ya da birçok nedeni var. Şimdi bunları söylemenin zamanı değil. Her şeyin bir zamanı var. Zamanında bir meyveyi ağaçtan toplamazsanız çürür ve yok olur. Her şeyin zamanını bilmek gerekli ve şimdi gitme vakti. Hepiniz hakkınızı helal edin" diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları tarafından asılan "Bir babamız da sen oldun" pankartı Ömer Sayın'ı duygulandırdı. Belediye Başkanları'na da tavsiyelerde bulunan Sayın, "Zamanında devletin her çaldığımız kapısından kovularak bu günlere geldik. Benim belediye başkanlığı yaptığım dönemde şartlar çok zordu. Ama sizleri ak merdivenlerden çıkarken daire başkanı, genel müdür yukarıda kapıda karşılıyor. Bunların kıymetini bilin. Aziz milletimiz bugüne kadar bu partiye çok emek verdi. Öfkenizin, hırsınızın, ihtiraslarınızın ve hatta sevginizin kölesi ne olur yapmayın. Aksi halde sizlere bunun vebali çok ağır olur. Yolunuz açık olsun" dedi. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı ve Yönetimi Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement