AK Parti Düvenci'de Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Düvenci'de Seçim Startını Verdi

AK Parti Düvenci\'de Seçim Startını Verdi

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı Düvenci beldesinde seçim startını verdi.

28.02.2014 18:25

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanlığı Düvenci beldesinde seçim startını verdi.

30 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesi Düvenci Beldesi'nde oluşturulan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı dualarla yapıldı. Açılışa AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, AK Parti Düvenci Belediye Başkan Adayı Necmettin Yalçın, AK Parti Belde Teşkilat Başkanı Zekeriya Yurttaş, merkez ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

AK Parti Belediye Başkan adayı Necmettin Yalçın, belediye başkanı seçildiği taktirde üç şeyi vaad ettiğini belirterek, "Ne olursa olsun yalan olmayacak, dürüst olacağız. Hizmetlerin akışında kesinlikle adil davranacağız. ve çok çalışacağız" dedi.

Düvenci'nin, 22 yıllık bir belde olmasına rağmen hala alt yapı eksikliklerini tamamlayamadığını dile getiren Yalçın, suyun 'hayat', alt yapının 'sağlık', yolun 'medeniyet' bilinmesine rağmen halen suyu yetersiz olan veya hiç olmayan mahalleler bulunduğunu, alt yapısı, üst yapısı olmayan, çamur içerisinde olan yerleşim birimlerinin olduğunu belirtti.

Zaman zaman çeşitli vesilelerle ziyaret etme şansı buldukları diğer beldelerin Düvenci'den her zaman bir adım önde olduğunu görüp gıpta ettiklerini anlatan Yalçın, "Yerleşim yeri olarak diğer beldelerin çoğundan daha avantajlı bir konuma sahip olsak da o beldelerde gördüğümüz hizmetlerin burada olmayışı bizleri üzdü. Görüyoruz ki. beldemizde çoğu şey kendi haline bırakılmış. İnsanlarımız bir şekilde kendi işlerini kendiler halleder hale gelmiş, kimsenin belediyeden bir beklentisi kalmamış. Bende sizler gibi Düvenci'de yaşayan biri olarak zaman zaman belediye çalışmalarından şikayetçi oldum, eleştirdim. Benim konumumdaki insanların artık şikayet etmeye hakkı olamayacağını, bu işlerde elimizi taşın altına sokma zamanının geldiğini, düşündüğüm için aday olmanın artık beldeme karşı bir görev olduğuna inandığım için, aday oldum. Allah nasip eder 30 Mart'a belediye başkanı seçilirsem;

Beldemizin tüm mahallelerinin problemlerinin giderilmesi, tüm mahallelerimizin yaşanabilir halle getirilmesi için çalışacağım. Devletin tüm resmi kurumları ile irtibatlı olarak onların yardımlarını ve desteğini alarak. İnsanlarımızla istişare ederek, çalışmalarımızı yürüteceğiz. Hedefimiz insan olacak" dedi.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, 30 Mart'ın belediye başkanlığı seçimlerinden ibaret olmadığına vurgu yapan köse, "Çok önemli bir dönemeçten geçiyoruz. Bu yüzden 30 Mart bu milletin geleceğinin tayin edildiği bir seçim olacak. 2011 genel seçimlerinde Düvenci, AK Parti'yi 950 oyla destekledi. Bu seçimde de destek olacak. Rehavete kapılmayacağız. Gecemizi gündüzümüze katıp çalışacağız. Zahmetsiz rahmet yok. Necmettin beye ve ekibine destek vereceğiz. Başbakanımıza burada tek yürek olduğumuzu göstereceğiz. Düvenci 1992 yılında belde oldu. O tarihte bende siyasette idim ve buradan sorumlu koordinatördüm. Düvenci ilk aldığımız beldelerden birisi. Benim için burasının ayrı bir önemi var. Düvenci hak ettiği hizmetleri alamadı. Hizmete talip olan başkanımıza destek olacağız. Düvenci'yi daha güzel ve daha yaşanabilir bir belde haline getireceğiz. Kapı kapı dolaşacağız. Ev ev dolaşacağız ve destek isteyeceğiz" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Düvenci'de Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement