AK Parti'den Yeni Kaymakama Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Yeni Kaymakama Ziyaret

AK Parti\'den Yeni Kaymakama Ziyaret

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva ve yönetim kurulu üyeleri yeni göreve başlayan Kaymakam Ahmet Özkan'ı makamında ziyaret etti.

23.03.2012 14:58

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva ve yönetim kurulu üyeleri yeni göreve başlayan Kaymakam Ahmet Özkan'ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Ömer Said Şahin'in tayin olmasıyla boşalan Kumru Kaymakamlığı'na Ahmet Özkan atandı.

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva ve yönetim kurulu üyeleri, Kaymakam Özkan'a

"hoş geldin" ziyaretinde bulundu. Yalçuva, ziyarete önce yönetim kurulu üyelerini tanıtarak başladı. İl Genel Meclis Üyesi Cevdet Bayazıt'ın da katıldığı ziyarette konuşan Yusuf Yalçuva, "Bundan önceki kaymakamlarımızla olduğu gibi sizinle de birlik ve beraberlik yaparak Kumru ilçemizin acil konularına hep birlikte el atacağız. Kumru ilçemizin ihtiyaçları konusunda bizler partili olarak üzerimize düşen görevleri yapacağız. Öncelikle halkımızın gönlünü kazanacağız, ondan sonra diğer işler sıraya giriyor" dedi.

Kaymakam Ahmet Özkan da AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva ve yönetimine ziyaretten dolayı teşekkür ettikten sonra, "Halkın iyi gününde kötü gününde yanında olmak, öce halkla gönüller arası köprüyü kurmak bence de en önemli unsur. Ondan sonra diğer işlerin tümü kolaylaşır. İl Genel Meclisi'nin işi de kolaylaşır, kaymakamın işi de kolaylaşır" diye konuştu.

KAYMAKAM ÖZKAN'IN ÖZ GEÇMİŞİ

1985 tarihinde Ankara'da doğan Kaymakam Ahmet Özkan, aslen Yozgat'ın Aydıncık ilçesine bağlı Kuşsaray köyünden. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlayan Kaymakam Özkan, üniversite eğitimini de Bursa Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari İlimler Fakültesi'nde 2007 yılında tamamladı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Yeni Kaymakama Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement