AK Parti'den 'Terör' Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den 'Terör' Açıklaması

AK Parti\'den \'Terör\' Açıklaması

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, yaptığı basın açıklamasından terör olaylarını kınadı.

08.09.2015 10:29

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, yaptığı basın açıklamasından terör olaylarını kınadı.

Parti binasında Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy ve parti yöneticileri ortak basın açıklaması yaparak, terör olaylarını kınadı. Bilen açıklamasında şunları söyledi:

"Bölge haklına rağmen, güya bölge haklı adına terör eylemleri yapanları şiddetle kınıyoruz. Ülkenin birlik ve beraberliğine kast eden şer odakları, asla emellerine ulaşamayacaklardır. Kürdüyle, Türküyle, alevisi ve sünnisiyle tek vücut olan aziz milletimiz, nifak tohumları eken bedbaht hainlere asla müsamaha göstermeyecektir.

Ülkemize tuzak kurmakta ittifak eden ulusalcısı, PKK'lısı, paralelcisi ve diğer malum çevreler, milletin ittifakı karşısında hüsrana uğrayacaklardır.

Bayramdan sonraki olaylar göstermiştir ki, terörün maksadı Kürt'lerin hakları ve halkların eşitliği değil, terörle uluslar arası küresel güçlere hizmet ederek ülkemizin geleceğine kast etmektir.

Dağlıca'da askerlerimize yapılmış olan menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve milletimize baş sağlığı, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz." - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den 'Terör' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement