AK Parti'den Oda Başkanlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Oda Başkanlarına Ziyaret

AK Parti\'den Oda Başkanlarına Ziyaret

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge’yi ziyaret etti.

17.03.2017 16:22

AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge'yi ziyaret etti.

Anayasa değişikliği için öngörülen referandum kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda, il yönetimi ile birlikte ildeki STK'ları ziyaret ediyor. İl Seçim Koordinasyon Merkezinin programları kapsamında ilçe, mahalle ve köy ziyaretlerine devam eden Başkan Soğanda, il yönetim kurulu üyeleri Adnan Yörük, Orhan Bağlayıcı ve Bilal Eryiğit ile birlikte kentteki STK'ları ziyaret etti. Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul ile görüşen Başkan Soğanda, daha sonra Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge'yi ziyaret etti.

STK'lardan güçlü bir destek beklediklerini ifade eden Soğanda, referandumda sadece 'evet' demenin yeterli olmadığını; devletini, ülkesini, bayrağını seven herkesimin elini taşın altına koyması gerektiğini vurguladı. STK'ların kapı kapı dolaşıp Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini halka anlatması gerektiğini belirten Soğanda, "Allah nasip ederse Türkiye'yi ve Van'ı daima ileri götürecek bir sistem geliyor. Şöyle bir durup düşündüğümüzde, 14 yıl içerisinde her türlü şer odaklarının engellemelerine rağmen gelişen bir Türkiye var. Bir de bu engellemelerin kalktığını düşündüğümüzde ortaya muazzam hizmetler çıkacaktır. Bunu halkımız görecektir. Bir koltukta iki şoför olmaz diye defalarca söyledik. Aslında Türkiye'de sistem iki başlı değil, çok başlıdır. Birçok vesayet odakları burada yer almaya çalışıyor. İstedikleri zaman 'hükümet başarısızdır' deyip el koymak istemişlerdir. Birileri hala bize 20 yıl önceki sıkıntıları yaşatmak istiyor. Bizim bunun farkına varmamız gerekiyor. Burada STK'lara da büyük bir sorumluluk düşüyor. Sadece destek değil, kapı kapı dolaşarak 18 maddelik Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlatmamız gerekiyor" dedi.

AK Parti İl Başkanı Soğanda ve il yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakkallar ve Manavlar Odası Başkanı İsa Berge ise, Başkan Soğanda'ya çalışmalarında başarılar diledi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Oda Başkanlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement