AK Parti'den İgm Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den İgm Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti\'den İgm Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İl Genel Meclis Başkanı seçilen Dursun Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

06.05.2016 14:55

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İl Genel Meclis Başkanı seçilen Dursun Çakır'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki AK Parti teşkilat üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Çakır'ı makamında ziyaret etti. İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte İGM AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Aydın, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, Yerel Yönetimler Başkanı Murat Ayyıldız, yönetim kurulu üyeleri ve İGM üyeleri de ziyarete eşlik etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Çakır, Düzce'nin en iyi hizmetleri hak ettiğini ve bunun için İl Özel İdaresi'nin gece gündüz demeden çalıştığını dile getirdi. Çakır, AK Parti heyetinin ziyaretinden dolayı memnuniyeti de dile getirerek teşekkür etti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise İGM Başkanı Dursun Çakır'a yeni görevinde başarılar dileyerek, Düzce'nin ve Düzcelilerin menfaati için hep birlikte durmadan çalışacaklarını kaydetti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den İgm Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement