AK Parti'den Başkan Yücel'e Şikayet Ziyareti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Başkan Yücel'e Şikayet Ziyareti

AK Parti\'den Başkan Yücel\'e Şikayet Ziyareti

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.

06.03.2013 12:20

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel'i makamında ziyaret etti.

Saat 11.00'da gerçekleşen ziyarete AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Karaağaç Belde Teşkilatı Başkanı Metin Kanat ve partililer yer aldı.. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel " Karaağaç halkımız belediyeyi seçerken belediyeyi bütün partilerin yönetmesini istediler. Şuan belediyede bütün partilerden belediye meclis üyelerimiz bulunuyor. Bizlerde hep birlikte birlik beraberlik içinde vatandaşlarımızın haklarını korumak adına çalışıyoruz. Ziyaretiniz bizleri son derece mutlu etmiştir" dedi.

Belediye olarak vatandaşların sıkıntılarına çare bulmak adına büyük bir çalışma içinde olduklarını kaydeden Başkan Yücel, "Belediye olarak eksikliğini hissettiğimiz Zabıta ve İtfaiye kurumlarını beldemize kazandırdık. 10 bin nüfusla 10 milyon bütçeye sahip bir belediyeyiz. Karaağaç Beldesi'nin en büyük sıkıntıları arasında meslek lisesi ve Çorlu deresinin ıslahı yer alıyor. Dere'nin temizlenmesi yönünde çalışmalar yapılıyor. Bir tuğla bin umut kampanyası kapsamında Belediye olarak 200 bin TL topladık.

Burada yaşayan vatandaşlarımızın hepsi fabrikalarda asgari ücretle çalışıyor ve Liseye gidecek çocuklarını servislerle okullara gönderiyorlar. Servis ücretleri çok pahalı olduğu için buraya bir lisenin kazandırılması şarttır" diye konuştu.

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan ise uzun süredir belediyeyi ziyaret etmek istediklerini belirterek, "Geçtiğimiz hafta sonunda Çerkezköy, Kapaklı ve Karaağaç Belde teşkilatlarımızla Karaağaç esnafını ve halkını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledik. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sıkıntıların belediye kanadını sizlere iletmek adına ve paylaşımda bulunmak için ziyaretimizi gerçekleştirdik" bilgisini verdi.

Karaağaç'ta minibüsçülerin 'Lise yapılamaz, yapıldığı taktirde de minibüsçüler olarak grevi gideriz' yönünde dedikodunun dolaştığını ifade eden Orhan, 'böyle bir duyum aldık ancak böyle bir şeyin olacağını düşünmüyoruz'

dedi.

Ali Osman Orhan'ın ifadelerine üzerine Başkan Özkan Yücel "Minibüsçülerin liseyi istememek gibi bir düşüncesi olamaz. Kendileri okul için bağış topladığımızda 5 bin TL yardımda bulundular" ifadelerini kullandı. Kapaklı'nın ilçe statüsüne kavuşmasının ardından kamu kurum ve kuruluşların yakın içinde Kapaklı'ya geleceğini belirten Ali Osman Orhan, "İlçemize kaymakam geldikten sonra uygun yerlere yatırımlar yapılacaktır. Şuan ki eski Belediye Binasının kaymakamlık olması düşünülüyor" dedi.

Yapılan karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, vatandaşların isteklerini Başkan Yücel'e ilettikten sonra ziyaret sona erdi.

06.03.2013 11: 59: 21

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Başkan Yücel'e Şikayet Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement