AK Parti'de Yol Haritası Çizildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Yol Haritası Çizildi

AK Parti\'de Yol Haritası Çizildi

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, 2014 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi’nde görev alacak olan birim başkanları ile bir araya geldi.

26.12.2013 16:58

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, 2014 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi'nde görev alacak olan birim başkanları ile bir araya geldi.

30 Mart 2014'te yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde tüm belediye başkanlıklarını kazanarak zaferle çıkmayı hedefleyen AK Parti İl Teşkilatı önemli bir toplantıya imza attı. İl Başkanı Ömer Sayın başkanlığında yapılan toplantıya, İl Seçim Koordinasyon Başkanı Adil Esen ve SKM üyeleri Ayşe Bozacı, Adnan Uzun ile Hasan Ayar, İl Seçim İşleri Başkanı Av. Cihan Karagöz, ilçe ve belde başkanları ile ilçe ve belde seçim koordinasyon başkanları ve seçim işleri başkanları katıldı.

Yaklaşık iki saat süren toplantıda ilçe ve beldelerle ilgili birçok önemli konu masaya yatırıldı. İl Başkanı Ömer Sayın ve İl SKM Başkanı Adil Esen ile İl Seçim İşleri Başkanı Av. Cihan Karagöz'ün birer konuşma yaptığı toplantıda yerel gündemin yanı sıra seçimlerle ilgili güncel konular gündem maddeleri arasındaydı. Açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ömer Sayın, il teşkilatınca oluşturulan seçim koordinasyon merkezi üyeleri, ilçe ve beldelere ait ilçe ve belde başkanları ile SKM ve seçim işleri başkanları ile bir araya geldiklerini söyledi. Gerçekleştirilen toplantıda SKM Başkanlığı'nca oluşturulan çalışma planı ve izlenilecek yol haritasının masaya yatırıldığını söyleyen İl Başkanı Sayın, "Önümüzde seçimlere üç ay kadar kısa bir zaman kaldı. İlçelerimizin adayları henüz belli olmamasına rağmen bu üç aylık süreci en verimli şekilde değerlendirmek için arkadaşlarımızla bugün bir araya geldik. Nasıl bir strateji belirleyeceğimizi ve tespit edilen stratejilerin ne tür bir uygulama programına dönüştürüleceği noktasında bir takım kararlar aldık" diye konuştu.

Türkiye'nin içinde bulunduğu kritik günlerin toplantıyı daha da önemli hale getirdiğini söyleyen Ömer Sayın, "Bu nedenle arkadaşlarımızı motive etmek ve önümüzdeki süreç içerisinde yapacağımız işleri yeniden gözden geçirmek için bu toplantıyı yaptık. Toplantının çok hayırlı ve başarılı geçtiğini düşünüyorum. İçinde bulunduğumuz bu kritik günler bu toplantıyı daha da önemli hale getirmiştir. Bu bizim aramızdaki birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirmiştir. İnşallah bu önümüzdeki süreçte arkadaşlarımızla birlikte zamanı değerlendirerek Belediye Başkanı, Belediye İl Genel Meclis adayı olan arkadaşlarımızın başarısı için söz vermişlerdir. Artık bundan sonra seçim günü gelip sandıklar açılıncaya kadar çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Yol Haritası Çizildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement