AK Parti'de Seçim Çalışmaları Gözden Geçirildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'de Seçim Çalışmaları Gözden Geçirildi

AK Parti\'de Seçim Çalışmaları Gözden Geçirildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne gelen AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hilmi Bilgin, Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na ziyarette bulundu.

25.04.2013 16:45

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'ne gelen AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hilmi Bilgin, Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na ziyarette bulundu.

Hilmi Bilgin'i AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgi Aksoy, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, AK Parti Karaağaç Belde Başkanı Metin Kanat, AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli karşıladı.

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hilmi Bilgin, toplantı öncesinde ziyaretine ilişkin bilgilendirmede bulundu. Ziyaretin amacını 'teşkilatların çalışmalarını gözden geçirerek fikir alışverişinde bulunmak' şeklinde özetleyen Hilmi Bilgin, 'Bu tür ziyaretlerimizi ülke genelinde sürdürüyoruz. Bugün Çerkezköy'deyiz, önümüzdeki günler diğer il ve ilçelerimizin teşkilatlarına ziyarette bulunacağız." Diye konuştu. Ziyaretin 'AK Parti seçim startını verdi' şeklinde değerlendirilmemesini isteyen Bilgin "AK Parti için geride bırakılan seçimin bir gün sonrasında başlar. Bizler 7 gün 24 saat esasına göre çalışıyoruz. Yüzde 34 oyla iktidara gelen bir parti iktidarda bulunduğu tüm seçimleri istediği gibi tamamladı." dedi.

Bilgin, AK Parti olarak millete hizmet noktasında çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini kaydederek "Milletimizin dertleri ile dertlenmeye, sevinçlerini paylaşmaya devam ediyoruz. Diğer siyasi partiler gibi anlık politikalar üretmek yerine 2023'ü, 2071'i hedefleyen politikalar belirliyoruz, bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz."ifadelerine yer verdi.

AK Parti iktidarı döneminde milletin ayağındaki prangaların kaldırıldığını ifade eden Bilgin şöyle devam etti: "Ülkenin gelişmesine engel teşkil eden, milletin önünü açan icraatlara imza attık. 2002'den sonrası ile öncesini karşılaştırdığımız sonuç ortaya çıkacaktır. AK Parti 10 yıllık iktidarı döneminde milletin refah seviyesini artıran çalışmalar yaptı, bundan sonra da yapmaya devam edecektir."

Son aldıkları yüzde 50 oy oranının kendilerini kibirlendirmediğini aksine millete daha fazla hizmet için şevklendirdiğini ifade eden Bilgin, "Bizler milletimize hizmetkar olmak için geldik, milletimiz için çalışıyoruz. " dedi.

Milletvekili Bilgin, aday belirleme sürecini henüz başlatmadıklarını söyleyerek, Tekirdağ'ın kendileri için büyük önemi olduğunu söyledi. Toplantını devamı basına kapalı olarak devam etti.

25.04.2013 16: 34: 06

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'de Seçim Çalışmaları Gözden Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement