AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in düzenlediği iftar programı ile AK Parti İlçe teşkilatı mensupları ve partili üyeler Kır Sofrasında bir araya geldi.

02.08.2012 11:01

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in düzenlediği iftar programı ile AK Parti İlçe teşkilatı mensupları ve partili üyeler Kır Sofrasında bir araya geldi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'in düzenlediği iftar programına AK Parti Çubuk İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Başkan yardımcıları Hacı Çelebi, Mehmet Kuzal, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve partinin yönetim kurulu üyeleri ile partinin çeşitli kademelerinde görevli üyeler katıldı. Kır Sofrasında verilen iftar yemeğine gelen davetlileri kapıda karşılayan Belediye Başkanı Lokman Özden ve belediye meclis üyeleri daha sonra masaları gezerek üyeler ile selamlaştı. Yapılan iftarın ardından Avukat Ahmet Tezcan tarafından yemek duası okundu. Duanın ardından konuşan Başkan Özden, bir aile olarak birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İftarı gönül rahatlığı ile verdiklerini ifade eden Başkan Özden, Ramazan ayı içerisinde belediye olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti. İlçedeki hayırsever işadamları ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yaptıkları organizasyonla ihtiyaç sahibi insanlara ulaştıklarını söyleyen Başkan Özden, "İlçemizde ne kadar fakir fukara varsa onlara tek tek ulaştığımızı düşünüyoruz. Bunun yanında belediyemiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve iş adamlarımızın desteği ile organize ettiğimiz yardım kampanyasını Bosna Hersek'in Maglaj kentine gönderdik. Gönderdiklerimiz bir TIR malzeme arasında yiyecekten, giyeceğe, kırtasiye malzemelerinden Kuran'ı Kerime kadar birçok ürün bulunmaktadır. Bunların yanında iftar sofralarında Şehit yakınlarımızla, gazilerimizle, yurtlarda kalan öğrencilerimizle, öksüz ve yetimlerimizle ve fakirlerimizle birlikte oluyoruz. Bu günde ailemiz olan sizlerle birlikteyiz. Ramazanı Şerifleriniz mübarek olsun. Allah tüm inananların oruçlarını kabul etsin" dedi.

İftarın ev sahibi olan Belediye Başkanı Özden'e teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti İlçe Başkanı Dr. Acehan, çocukluğundan berri yemek dualarında geçen 'Allah devletimize zeval vermesin' cümlesine anlam veremediğini ifade ederek, bu cümlenin bu günlerde ne anlama geldiğini çok daha iyi anladığını kaydetti. Bu ramazan akşamlarında bu sofralarda biz huzurla yemek yerken, bunu tadamayan, bu huzuru şuanda göremeyen ülkeler olduğunu hatırlatan Dr. Acehan, " Suriye'deki, Irak'taki, Filistin'deki dindaşlarımızı ve dünyadaki dindaşlarımızı düşündüğümüzde bu duadaki şükrün, böyle bir hamdın yapılmasının ne kadar gerekli olduğunu daha iyi düşünüyoruz. Evet, Allah devletimize zeval vermesin. Bu gün biz iftarı burada gönül rahatlığıyla yapıyorsak Cenabı Allah devletimizin birliğine, kuvvetine, gücüne ve iktidarına bir zarar getirmesin inşallah. İktidarlar gelir geçer, güç sahipleri gelir geçer, ama devlet tektir, devletin tekliği çok önemlidir. Vatan tektir, vatanın tekliği çok önemlidir. Biz ham dolsun bin yıllık devlet tecrübesiyle, bu gün dünyanın zorlu şartlarında bütün dünya devletlerinde sıkıntı olduğu, krizde olduğu bu günlerde ekonomisiyle, güvenlik güçleriyle, siyaseti ile huzur içerisinde ramazanı tamamlıyoruz. Bunun için Cenabı Allaha binlerce kez şükürler olsun diyorum" diye konuştu.

İftar programı sonrasında davetliler mesire yerinde çay içip birlikte sohbet ettiler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Çubuk İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement