AK Parti Bolu Teşkilatı Bahar Pikniği'nde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bolu Teşkilatı Bahar Pikniği'nde Bir Araya Geldi

AK Parti Bolu Teşkilatı Bahar Pikniği\'nde Bir Araya Geldi

AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar Bolu il teşkilatında görev yapan partililer Aladağlar'da düzenlenen piknikte bir araya geldi.

10.06.2013 19:44

AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar Bolu il teşkilatında görev yapan partililer Aladağlar'da düzenlenen piknikte bir araya geldi. AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, "Gök delinse biz yine bu meydanlarda olacağız" dedi.

Düzenlenen pikniğe AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu'un yanı sıra, çok sayıda partili katıldı. Piknikte partlilere bir konuşma yapan AK Parti il Başkanı Ömer Sayın, "Manevi bir iklim aynın içerisindeyiz. Öncelikle üç aylarınızı tebrik ediyorum. Bu ayların hem bizlere hem memleketimize hem de ümmete hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Şu anda yağmur yağıyor. Rahmette bereket vardır derler. Ayrıca 'biz beraber yürüdük bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda' dediğimiz bizim şarkımızın pratiğini, bir uygulamasını bugün burada yaşıyoruz. Yağmurdan, rahmetten kaçacak kadar küçük değiliz. Gök delinse, yağmur yeryüzünü kaplasa biz yine buralarda, bu meydanlarda olacağız" dedi.

(UU)

10.06.2013 19: 33: 44

TSI

NNNN - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bolu Teşkilatı Bahar Pikniği'nde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement