AK Parti Bolu İl Teşkilatında İstifa - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bolu İl Teşkilatında İstifa

AK Parti Bolu İl Teşkilatında İstifa

AK Parti İl Başkanı Sayın: "Bugün, il başkanlığı görevimde son gün. Yarın il yönetimindeki arkadaşlarla beraber istifalarımızı koordinatörümüze vereceğiz.

01.06.2014 13:16

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, partideki görevinden ayrıldığını belirterek, yarın il yöneticileriyle birlikte istifalarını sunacaklarını bildirdi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda düzenlenen "8. İl Danışma Kurulu" toplantısında konuşan Sayın, başarılı geçen 3,5 yıllık bir çalışma süresinin ardından il başkanlığı görevini bıraktığını söyledi.

Sayın, siyasete 1989 yılında Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde belde başkanı olarak başladığını belirterek, "Aradan tam çeyrek asır geçti. Bu süre içerisinde görev yapmadığım yer kalmadı. 1991 yılında milletvekili adayı oldum, 1994, 1999 ve 2004 yıllarında Yeniçağa Belediye Başkanı olarak görev yaptım. 13 Şubat 2011'de AK Parti Bolu İl Başkanı olarak bu siyaset sahnesinde hep insana hizmet hep gayret ve emek noktasında yer aldım" diye konuştu.

Bu süre içerisinde hatalarının da olduğunu anlatan Sayın, "Kul kusursuz olmaz derler. Biz de bir kul olma münasebetiyle bir çok hatamız olmuştur. 'Keşke' dediğimiz bir çok şeylerimiz olmuştu ama hiçbir zaman insanlığımızı unutmadık. Ne güç ne para, bizi biz yapan değerlerimizi unutturamamıştır" dedi.

Sayın, "Milletin verdiği yetkiyi kullanıyorsunuz. Aziz milletimizin verdiği gücü, onların hakkını kendi nefsiniz doğrultusunda, kendi hırs ve öfkeniz doğrultusunda kullanır, adaletten ve insanın yüreğindeki vicdan terazisinden uzaklaşırsanız, inanın hem bu dünyada hem de ahirette Allah korusun rezil rüsva olursunuz" ifadesini kullandı.

"Zamanı geldi, o nedenle bırakıyorum"

Sayın, çevrelerindeki bazı kişilerin değer ve fikirlerinin yozlaştığını iddia ederek, "Bazı kişilerin de bunları hamaset olarak düşünmesi beni gerçekten çok üzmüştür. Bunlar hamaset değildir. Bunlara hamaset diyenlerin kendilerini ve fikirlerini gözden geçirmesi gerekir" şeklinde konuştu.

Görevi bırakmasının çok yakın arkadaşları ve genel merkezle paylaşılan kararın bir tahakkuku olduğunu anlatan Sayın, şunları kaydetti:

"Bugün il başkanlığı görevimde son gün. Yarın il yönetimindeki arkadaşlarla beraber istifalarımızı koordinatörümüze vereceğiz. Bırakmak için hiçbir neden yok ya da birçok nedeni var ama bugün hiçbir tanesini söyleme zamanı değil. Her şeyin bir zamanı var. Her şeyi zamanında ve tadında bırakmak lazım. Zamanı geldi, o nedenle bırakıyorum." - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bolu İl Teşkilatında İstifa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement