AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın

AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın

"17 Aralık operasyonu, milli iradeye ve meşru devlet otoritesine karşı yapılmış bir başkaldırıdır.

31.01.2014 17:10

AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, "17 Aralık operasyonu, milli iradeye ve meşru devlet otoritesine karşı yapılmış bir başkaldırıdır. Bu yaşananlar bir yolsuzluk operasyonu değildir" dedi.

Sayın, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, AK Parti olarak her türlü eleştiriye açık olduklarını anlattı.

Son dönemde AK Parti hükümetine karşı saldırıların yapıldığına işaret eden Sayın, "Bu açıdan bakıldığında bu insanların bugün yaptıkları, bugüne kadar yaptıklarını bir inkar niteliği taşımakta. Sadece ve sadece inançlı, saf ve temiz insanların duygularının istismar edildiği saklanamayacak bir gerçektir" diye konuştu.

Sayın, Türkiye'nin büyük bir atılım içinde olduğunu ve AK Parti'nin son 11 yılda ekonomik alanda sağladığı gelişimi herkesin bildiğini ifade etti.

Türkiye'nin, dünyanın birçok ülkesine yardım ettiğini vurgulayan Sayın, şunları söyledi:

"17 Aralık operasyonu, milli iradeye ve meşru devlet otoritesine karşı yapılmış bir başkaldırıdır. Bu yaşananlar bir yolsuzluk operasyonu değildir. Demokrasiden ve özgürlüklerden geri adım hiç değildir. AK Parti yolsuzlukların sona erdirilmesini varlığının sebebi olarak gören bir anlayışın Türkiye'deki yegane temsilcisidir. Yolsuzlukları yapan kim olursa olsun onu örtmek ve perdelemek gibi bir düşünce asla olamaz. Ancak birilerinin yolsuzluk adını verdiği bir perdenin arkasından derin hesaplaşmalara girmesi de kesinlikle kabul edilemez. Kayıt dışı siyasete, devlete paralel hiyerarşik yapılanmalara, sorumsuz yetki kullanımına da asla izin verilmeyeceğini bir kez daha belirtmek istiyorum." - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Bolu İl Başkanı Sayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement