AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Kaya, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Kaya, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Kaya, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Hamza Kaya, köy muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını ve kendilerinden beklentilerini dinledi.

06.06.2014 12:26

AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Hamza Kaya, köy muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını ve kendilerinden beklentilerini dinledi.

Köy Muhtarlarıyla bir araya gelen AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Kaya, 30 Mart'tan önce olduğu gibi 30 Mart'tan sonra da hizmette hız kesmeyeceklerini, köylerin sorunlarının çözümü için çabalarının artarak devam edeceğini söyledi. AK Parti'nin her alanda olduğu gibi köylerin de gelişme ve kalkınması noktasında son 12 yılda çok büyük hamleler ve hizmetler gerçekleştirildiğini belirten Kaya, "Bugün seçimlerden sonrasında muhtarlarımızla bir araya gelerek sorun ve beklentilerini dinledik. Köylerimizde devam eden çalışmaları gözden geçirdik. Yeni ihtiyaçlar ve hizmetler noktasında da muhtarlarımızla birlikte bir planlama yaptık. Geçen hafta bazı belde ve köylerimizde yaşanan dolu felaketi sonrasında yapılan çalışmaları da muhtarlarımızla değerlendirdik. Bu noktada Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ ile de makamında yaptığımız görüşmede de çiftçilerimizin mağduriyetini dile getirdik. Sayın Bakanımız da çiftçilerimizin müsterih olmalarını, yapılacak ne varsa sonuna kadar takipçisi olacaklarını beyan etti" dedi.

"AK Parti olarak bundan önceki dönemde olduğu gibi bundan sonrasında da İl Genel Meclis Üyelerimizle birlikte halkımızın emrinde ve hizmetinizde olacağız" diyen Kaya, "Köylerimizin beklentilerinin, ihtiyaç duyduğu hizmetlerin ivedilikle çözülmesi noktasında da gecemizi gündüzümüze katacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan muhtarlar da AK Parti İlçe Başkanı Hamza Kaya'ya köylerine gösterdiği ilgi, hassasiyet ve duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Kaya, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement