AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Okul: "Beşiktaş Projelerimizle Hayata Dönecek" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Okul: "Beşiktaş Projelerimizle Hayata Dönecek"

AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Okul: "Beşiktaş Projelerimizle Hayata Dönecek"

AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Okul, “Beşiktaş projelerimizle hayata dönecek” dedi.

12.02.2014 18:20

AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Okul, "Beşiktaş projelerimizle hayata dönecek" dedi.

AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Okul, Beşiktaş'taki Point Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş'ta 30 Mart seçimlerinden sonra Ak Partili yeni bir dönemin başlayacağını ifade etti. Daha çok gelişmiş ve daha güzel bir Beşiktaş'ın mümkün olabileceğini ifade eden Okul, CHP yönetiminin Beşiktaşlılara hak ettiği hizmeti veremediğini söyledi. İlçede yaşayanların ciddi alt yapı ve ulaşım sorumlarıyla karşı karşıya olduğunu söyleyen Okul, "Eksiklikler sosyal hayatı olumsuz etkilemekte, adeta hemşerilerimize nefes alma fırsatı vermemektedir. İnanıyorum ki kendilerini umutsuzluğa sevk eden, kozmetik işlerle günü kurtarmaya çalışan, çözüm üretmeyen, adeta geçmişin mirasını tüketen, mevcut yönetim anlayışına Beşiktaş artık bir son verecektir" dedi.

30 Mart 2014 tarihinin Beşiktaş ve Türkiye için bir milat olarak nitelendiren Okul, "Sandıktan bu kez Beşiktaş'ı ağır uykusundan kaldıracak, bütün hemşerilerimizi kucaklayacak, onlarla birlikte güzellikleri hakim kılacak sorunlara kalıcı çözümler üretecek çağdaş hizmetlerle buluşturacak Ak Partili bir yönetim çıkacaktır" dedi.

Toplantının soru-cevap kısmında Beşiktaş Jimnastik Kulübü hakkında sorulan soruyu cevaplayan Zeynel Abidin Okul, Kulüp Başkanı Fikret Orman'la yaptığı görüşmede kulüp sorunları hakkında detaylı şekilde konuştuklarını belirtti. Kulübün şuan ki en büyük sıkıntısının stat olduğunu söyleyen Okul, göreve gelmeleri durumunda gereken tüm yardımların yapılacağını söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Okul: 'Beşiktaş Projelerimizle Hayata Dönecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement