AK Parti Belediye Başkan Adayı Çalışkan'dan Başkan Uğurlu'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Belediye Başkan Adayı Çalışkan'dan Başkan Uğurlu'ya Ziyaret

AK Parti Belediye Başkan Adayı Çalışkan\'dan Başkan Uğurlu\'ya Ziyaret

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ile AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'yu makamında ziyaret etti.

18.12.2013 16:10

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Çalışkan ile AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'yu makamında ziyaret etti.

Çalışkan, Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu'nun göreve geldiği günden bu yana büyük hizmetlerin altına imzasını atmış bir belediye başkanı olduğunu söyledi. Uzun süre belediye başkan yardımcılığı görevi yaptığını aktaran Çalışkan, bu görevi yaparken büyük onur duyduğunu dile getirdi. Çalışkan, Başkan Uğurlu'nun Karaman'a kazandırdığı eserlerden dolayı, teşekkür ettiğini ifade ederek, " Karaman Belediyesi, son 4 buçuk yılda adeta kabuğunu kırmış ve bir vizyon kazanmıştır. İnşallah önümüzdeki dönem mevcut projeleri takip etmek ve yeni projeler ortaya koymak sureti ile bu yükselişi devam ettireceğiz" dedi.

Başkan Uğurlu ise, ziyaretin kendisini mutlu ettiğini kaydederek, "Sevgili kardeşim Ertuğrul Çalışkan, Karaman'a hizmet adına başarılı olabileceğine inandığım bir şahsiyettir. Karaman Belediyesinin hizmete başlamış ve halen proje aşamasında olan çalışmaların birçoğu konusunda bilgi ve tecrübe sahibidir. Hizmet adına çıkmış olduğu bu yolda Allah yardımcısı olsun" diye konuştu. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Belediye Başkan Adayı Çalışkan'dan Başkan Uğurlu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement