AK Parti Adıyaman İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adıyaman İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Adıyaman İl Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Adıyaman İl Danışma Meclisi haziran ayı olağan toplantısı yapıldı.

21.06.2014 17:05

AK Parti Adıyaman İl Danışma Meclisi haziran ayı olağan toplantısı yapıldı.

Adıyaman Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, İl Başkanı İbrahim Halil Fırat, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşun İl Başkanı Fırat, önlerinde Cumhurbaşkanlı seçiminin olduğunu, teşkilat olarak bu seçime en iyi şekilde hazırlanmaları gerektiğini söyledi.

30 Mart'taki yerel seçimlerde Adıyaman'da iyi bir oy oranı aldıklarını belirten Fırat, "İnşallah önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de iyi bir oy oranı alırız. Bu seçimlerde yine teşkilatlarımıza büyük işler düşüyor. AK Parti'nin adayının birinci turda seçilmesi için bütün teşkilatların var gücüyle çalışacağına inanıyorum" diye konuştu.

Seçimlerde görev alacak sandık kurulu üyelerinin muhafaza edilmesi bütün için teşkilatlarda toplantılar yapılacağını vurgulayan Fırat, kendilerinin de yarın toplantı yapacağını dile getirdi.

Milletvekili Yetiş ise Cumhurbaşkanının ilk kez halk tarafından seçileceğini ve AK Parti'nin adayının ilk turda seçileceğini öne sürdü. - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Adıyaman İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement