AK Parti Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adaylarını Tanıttı

AK Parti Adaylarını Tanıttı

AK Parti’nin Muğla Milletvekili adayları il başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım töreni ile kamuoyuna tanıtıldı.

29.09.2015 20:55

AK Parti'nin Muğla Milletvekili adayları il başkanlığı tarafından düzenlenen tanıtım töreni ile kamuoyuna tanıtıldı. Menteşe Öğretmenevinde gerçekleşen aday tanıtım törenine İl Başkanı İhsan Küreci, Seydikemer, Kavaklıdere ve Köyceğiz Belediye başkanları, İl Kadın ve Gençlik kolları, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Aday tanıtım töreni öncesi AK Parti'den Milletvekili aday adayı olmuş isimlere plaket verildi. Plaket törenin ardından AK Parti Muğla Kurucu İl Başkanı Ecz. Yavuz Ercan konuşma yaptı. Ercan'ın ardından Muğla İl Başkanı İhsan Küreci 1 Kasım seçimlerine değindi. Küreci, "1 Kasım Milletvekili genel seçimleri belki de Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerinden birisi olacak. Sadece milletvekili, Muğla'nın değil, ülkemizi ve istikrarı ilgilendiren bir seçim. 1 Kasım seçimleri eli kanlı terör örgütünü 'Terörist' diyemeyenler ile bir hesaplaşma seçimi olacak. Bugün dış güçlerden gelen emirleri uygulayan zihniyet ile karşı karşıyayız. Bu zihniyet ile bir hesaplaşma seçimi olacak. Polisimiz, askerimiz, devletimiz eli kanlı terörist ile vatanın bölünmez bütünlüğü ve huzuru için çatışırken, bu kanlı ellere gizli veya alenen destek verenler ile de bir hesaplaşma seçimi olacak. 1 Kasım seçimlerinde bir olalım, diri olalım seçim zaferini birlikte kutlayalım" dedi.

İl Başkanı İhsan Küreci'nin konuşmasının ardından adaylar tek tek kürsüye çağrıldı. Menteşe Öğretmenevi salonunun partililerce tamamen doldurulduğu aday tanıtım toplantısında milletvekili adayları Hasan Özyer, Nihat Öztürk, Elvan Göçer, Muhittin Kayabaşı, Mehmet Tire ve İsmail Baykal partililere hitap etti. AK Parti Milletvekili aday tanıtım toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile son buldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement