AK Parti Adaylarından Terkanlılar Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adaylarından Terkanlılar Derneği'ne Ziyaret

AK Parti Adaylarından Terkanlılar Derneği\'ne Ziyaret

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti belediye başkan adayları Sivil Toplum Kuruluşlarına da ziyaretlerini sürdürüyor.

06.03.2014 08:45  Güncelleme: 09:36

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, Yenişehir Belediye Başkan adayı Sebgetullah Seydaoğlu ve Sur Belediye Başkan adayı Abdurrahman Kurt, Terkanlılar Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

Terkanlılar Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği'ni ziyaret eden başkan adayları, dernek başkanı Zeki Akkoç ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Dernek üyelerinin sorun ve sıkıntılarını dinleyen başkan adayları seçim projeleri hakkında bilgi verdi.

Dernek binasında bir açıklama yapan AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ensarioğlu, halkın hizmet istediğini belirterek, Diyarbakır'ın hak ettiği hizmetin Ak belediyecilik tarafından verileceğini söyledi. Tüm sorunlara vakıf bir kadro ile geleceklerini ifade eden Ensarioğlu, Diyarbakır'ın bütün sorunlarını masaya yatırdıklarını ve 30 Mart sonrasında bu sorunların hepsini teker teker çözerek daha güzel bir şehir oluşturacaklarını kaydetti. 30 Mart'tan sonra merkez, ilçe ve köyleri ile yeni bir Diyarbakır oluşturulacağını belirten Ensarioğlu, bu hizmetleri verebilmek için dernek üyelerinden de destek istedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Parti Adaylarından Terkanlılar Derneği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement