AK Parti Manavgat Adayı Barut'tan Vergi Dairesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Manavgat Adayı Barut'tan Vergi Dairesine Ziyaret

AK Parti Manavgat Adayı Barut\'tan Vergi Dairesine Ziyaret

AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut, Manavgat Vergi Dairesini ziyaret ederek, çalışanların Vergi Haftasını kutladı.

28.02.2014 11:19  Güncelleme: 11:28

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Manavgat Vergi Dairesi'nin ziyaret ederek çalışanların Vergi Haftası'nı kutladı.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Esnaf ve köy ziyaretlerine devam Barut, Vergi Haftası nedeniyle Manavgat Vergi Dairesi'ni ziyaret etti. AK Parti Manavgat İlçe Başka vekili Hüseyin Özdemir'in de bulunduğu ziyarette çalışanların Vergi Haftası'nı kutlayan Barut, Manavgat Vergi Dairesi Müdür Vekili Ali Yalçın'la bir süre sohbet etti.

Verginin ülke kalkınması için çok önemli olduğunu vurgulayan AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, "Vergi Haftası nedeniyle sizleri kutlamak için ziyarette bulunuyoruz. Manavgat, ekonomik olarak Türkiye'nin bir çok ilinden çok büyük bir potansiyele sahip. Ülkemizin kalkınmasının sürdürülebilir olması için çok uvi bir görev yapıyorsunuz" dedi.

Manavgat Vergi Dairesi Müdürvekili Ali Yalçın da Manavgat'ta 102 personelle hizmet verdiklerini ifade ederek, geçtiğimiz yıl ataması yapılanlardan bazılarının müfettişlik sınavını kazandığı için ayrıldıklarını söyledi. Yalçın, Manavgat'ta yaz aylarında nüfusun artması nedeniyle iş yükünün arttığını, bu nedenle 50 yeni personel talep ettiklerini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Manavgat Adayı Barut'tan Vergi Dairesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement