AK Parti Adayı Barut, Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Barut, Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Adayı Barut, Esnafı Ziyaret Etti

Yerel seçim kampanyasını ‘Manavgat Sevdamız Gerçek’ sloganıyla sürdüren Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Fevzipaşa ve Atatürk Caddesi ‘ndeki esnafı ziyaret etti.

26.02.2014 10:35

Yerel seçim kampanyasını 'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla sürdüren Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Fevzipaşa ve Atatürk Caddesi 'ndeki esnafı ziyaret etti.

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, 'Manavgat Sevdamız Gerçek' sloganıyla devam ettirdiği yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Fevzipaşa Caddesi ve Atatürk Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret eden Barut, sorun ve talepleri dinledi. Barut; "Fevzipaşa ve Atatürk Caddesi'ndeki esnaf sorunlarla boğuşuyor. Bu sorunların çözümü için öyle çok büyük kaynaklarda gerekmiyor. Basit uygulamalarla bu sorunların tamamı çözülür" dedi.

31 Mart'tan itibaren Manavgat'ta yeni bir anlayışa sahip ve vizyonel belediyecilik döneminin başlayacağını ifade eden Barut, "31 Mart'tan sonra sizlerle hep birlikte oturacağız ve ne nasıl yapacağımıza karar vereceğiz. Ben, yöneticilik hayatımın hiçbir döneminde 'Ben yaptım oldu' mantığıyla hareket etmedim. Yaptığım her işte vatandaşın, esnafın yararını gözettim. Atatürk ve Fevzipaşa caddelerinin sorunlarını da sizlerin önerileri doğrultusunda çözüme kavuşturacağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Barut, Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement