AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: "Terör Sorununu Kökten Çözmeye Kararlıyız" - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: "Terör Sorununu Kökten Çözmeye Kararlıyız"

AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: "Terör Sorununu Kökten Çözmeye Kararlıyız"

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, "Terör sorununu kökten çözmeye kararlıyız" ifadesini kullandı.

08.03.2013 15:19

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, "Terör sorununu kökten çözmeye kararlıyız" ifadesini kullandı.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürkan, Karaisalı'ya bağlı Beydemir ile Çakallı köylerindeki kahvehaneleri ziyareti sırasında köylülerin terör sorunun bitirilmesini istemesi üzerine, bu sorununun çözümü için yapılan çalışmaları anlattı.

Gürkan, çözüm süreci olumlu sonuçlandığında Türkiye'nin bulunduğu konumdan bir kat daha fazla büyüyeceğini belirterek, şöyle devam etti:

"Çocuklarımızın geleceği için sağlam temeller atıyoruz. Bu önemli süreçte Sayın Başbakanımızın ifade ettiği gibi 'Bizim şehitlerimizin ruhunu muazzep edecek, onların kemiklerini sızlatacak, onların hatırasına halel getirecek hiçbir adımı atmamız, hiçbir girişimin içinde bulunmamız mümkün değildir.' Terör sorununu kökten çözmeye kararlıyız. Bunu da sizlerin bize verdiğiniz güç sayesinde gerçekleştireceğiz."

Terör sorununun çözümü için her kesimden destek beklediklerini belirten Gürkan, milletin yapılan çalışmalara güvendiğini ve desteklediğini belirtti.

Ziyaretinde hükümetin yaptığı yatırımları da anlatan Gürkan, iktidarın ekonomide, sağlıkta, siyasette, sosyal haklarda 10 yıl içerisinde birçok iyileştirmeler yaptığını kaydetti.

AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu anlatan Gürkan, "Halkımızın yanında, birlik içinde, bir aile gibi birbirimize kenetleniyor, daha güçlü, refah düzeyi artmış Türkiye için çabalıyoruz" ifadesini kullandı.

Gürkan'a AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Ünal Işık, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Sıtkı Polat, köy muhtarları ve partililer eşlik etti.

Muhabir: Muhammet Fatih Demirci

Yayıncı: Anıl Bağrık - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Adana Milletvekili Gürkan: 'Terör Sorununu Kökten Çözmeye Kararlıyız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement