Ailede İlk Öğretmen Kadınlarımızdır - Son Dakika
Yerel

Ailede İlk Öğretmen Kadınlarımızdır

Ailede İlk Öğretmen Kadınlarımızdır

Sevgi ve hoşgörüyle yetişen nesiller kadınlarımızın eseridir.

07.03.2012 09:46

DP İzmir İl Başkanı Naşit BİRGÜVİ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınların, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol üstlendiklerini söyledi.

Kadınların, tarihin her döneminde üstün gayret ve fedakarlık örneği göstermiş, devlet ve milletin temelinde ve toplumsal hayatın merkezinde yer aldıklarını kaydeden DP İl Başkanı Birgüvi, kurtuluş mücadelesinde kadınların fedakarlıkları ve çabalarının hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini vurguladı.

AİLEDE İLK ÖĞRETMEN KADINLARIMIZDIR.

Millet olarak baş tacı edilen kadınların, şefkat ve merhamet kahramanları olarak gelecek nesillerin yetişmesinde önemli görevler ifa ettiklerini söyleyen DP İl Başkanı Birgüvi, ailede ilk öğretmen olarak kadınların görev yapmasının, kadınların önemini ortaya koyduğunu belirtti.

DP İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi, "Toplumumuzun temeli olan kadınlarımızın, toplum içinde eşit bireyler olarak değerlendirilmeleri, bu durumun tesis edilebilmesi için pozitif ayrıma tabi tutulmaları gerekmektedir.. Buna rağmen, günümüzde de kadınlarımızın ve genç kızlarımızın aile içi şiddete maruz kaldıkları, erken yaşta evlendirildikleri olaylara da rastlanmaktadır. Ailenin ve toplumun direği ve en saygın üyeleri olan kadınlarımıza bu tür muameleler asla kabul edilemez.

İl Başkanı Birgüvi,8 Mart Dünya Kadınlar günü mesajında Demokrat Parti olarak,kadınlara sahip çıkan, sorunları ile ilgilenen, kadınları toplumun tüm kesimlerinde görmek için çaba harcayan, kadını toplumsal, siyasal, sosyal alanda daha çok söz sahibi yapmak ,Demokrat Parti'nin temel politikası olacaktır.dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Ailede İlk Öğretmen Kadınlarımızdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement