Ahi Evranlı Gençler İstiklal Marşını Okudu Okuttu - Son Dakika
Yerel

Ahi Evranlı Gençler İstiklal Marşını Okudu Okuttu

Ahi Evranlı Gençler İstiklal Marşını Okudu Okuttu

Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencileri tarafından İstiklal Marşı’nın kabulünün 94. yıldönümü dolayısıyla İstiklal Marşı’nın hece hece okunduğu video hazırlandı.

12.03.2015 09:29

Ahi Evran Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencileri tarafından İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıldönümü dolayısıyla İstiklal Marşı'nın hece hece okunduğu video hazırlandı.

Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencileri İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıldönümünde 'Kırşehir İstiklal Marşı'nı Okuyor' adlı bir çalışmayla Kırşehir'de hece hece İstikal Marşı'nı okuttu.

Çalışmayı yapan öğrenciler dersler kapsamında yapılan çalışmaların yanı sıra toplumsal sorunlar ve milli değerlerle ilgili uygulamalar da gerçekleştirdiklerini belirtirken projeyi hazırlayan ekip yaptıkları açıklamada, "İstiklal Marşı'nın kabulünün 94. yıldönümünde tüm yurtta farklı etkinlerle kutlanan bu anlamlı güne bizim de katkımız olsun istedik. Kırşehir İstiklal Marşı'nı okuyor projesini başlattık.

Bir ay önce bir ekip kurarak çekimlere başladık. Milli Marşımıza yakışır bir proje gerçekleştirebilmek için defalarca farklı noktalarda çekimler yaptık. Aynı zamanda şehrimizin merkezi noktalarında da görüntüler alarak şehrimizi de ön plana çıkarmak istedik. 10 kişilik bir ekiple Kırşehir İstiklal Marşı'nı Okuyor videomuzu hazırladık. Her duyduğumuzda her okuduğumuzda tüylerimizi diken diken eden marşımızla bu vatanın nasıl kazanıldığını bir kez daha hatırlıyoruz. Bu nedenle toplumun her kesiminden ve her yaştan vatandaşımızın projede yer almasını sağladık. Radyo Televizyon Programcılığı olarak milli değerimize sahip çıkmanın mutluluğunu taşıyoruz" derken Üniversite Rektörlüğü tarafından da desteklenen çalışmayı Ahi Evran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Esra Yılmaz koordine ederken sokak çalışmasını Fahrettin Toker, Uğur Türkmen, Sümeyye Şahin, Büşra Arpa, Ömer Güney, Metin Çetinkaya, Yasin Arslan, Murat İç, Gülferi Özbek ve Zafer Bağcı'nın gerçekleştirdiği belirtildi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahi Evranlı Gençler İstiklal Marşını Okudu Okuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement