Ağrı Valisi Tekinarslan, Taziye Evi Açılışı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Ağrı Valisi Tekinarslan, Taziye Evi Açılışı Yaptı

Ağrı Valisi Tekinarslan, Taziye Evi Açılışı Yaptı

Ağrı valisi Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt ilçesine bağlı Goncalı köyünde yaptırılan taziye evinin açılışını yaptı.

23.11.2013 10:35  Güncelleme: 10:56

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt ilçesine bağlı Goncalı köyünde yaptırılan taziye evinin açılışını yaptı.

Taziye evinin açılış törenine Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt İlçe Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Eleşkirt Belediye Başkanı M. Nuri Çelik, İl Genel Sekreteri Cesim Gökçe, İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, İl Müftüsü İzani Turan, kamu kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşma yapan Vali Tekinarslan, "Böylesine güzel ve çok amaçlı olarak kullanılabilecek bir eseri Goncalı köyüne kazandıran muhtara ve bu eserin ortaya çıkmasında katkısı olan tüm hayır severlere teşekkür ediyorum" dedi.

Goncalı köyü muhtarı M. Sıddık Yıldız ise, taziye evi açılışına katılan Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Eleşkirt Belediye Başkanı M. Nuri Çelik, İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, Genel Sekreter Cesim Gökçe ve diğer kurum amirlerine katılımlarından dolayı köylülerim adına teşekkür etti. Kılınan Cuma namazının ardından köylüler tarafından 400 kişiye yemek ikram edildi. Açılış sonrası Vali Tekinarslan ve beraberindekiler yol yapım çalışmaları devam eden Akyumak köyüne geçerek çalışmaları denetledi. Vali Tekinarslan, İl Genel sekreteri Cesim Gökçe'den yol ile ilgili bilgi aldı. Gökçe, yeni yapılan yolun toplamda mesafeyi 4,5 kilometre azaltmanın yanında heyelan ve çığ tehlikesini de ortadan kaldıracağından dolayı çok önemli olduğunu belirtti.

Vali Tekinarslan ve beraberindekilerin son durağı ise Şeryan Grup Köy yolunun asfalt açılış törenine katıldı. Burada ikram edilen pasta, baklava ve çayların ardından program sona erdi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı Valisi Tekinarslan, Taziye Evi Açılışı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement