Ağrı'daki Kazada Yaralanan 10 Kişi Taburcu Oldu - Son Dakika
Yerel

Ağrı'daki Kazada Yaralanan 10 Kişi Taburcu Oldu

Ağrı\'daki Kazada Yaralanan 10 Kişi Taburcu Oldu

Ağrı'da iki otomobil ve bir minibüsün karıştığı trafik kazasında yaralanan 17 kişiden 10'u taburcu edildi.

25.02.2014 19:28  Güncelleme: 19:52

Ağrı'daki iki otomobil ve bir minibüsün karıştığı trafik kazasında yaralanan 17 kişiden 10'u taburcu edildi. Kazada yaralanan hamile kadın, hastanede sağlıklı bir şekilde kız bebeği dünyaya getirdi.

Ağrı Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde yoldaki buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazasında yaralanarak Ağrı Devlet Hastanesi'ne getirilen ve hamile olduğu belirlenen Gülhan Filiz, yapılan ilk müdahalesinin ardından Ağrı Kadın Doğum Hastanesi'ne sevk edildi. Filiz, sezaryenle bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Sağlık durumu iyi olan anne Filiz, yaptığı açıklamada, "Patnos Devlet Hastanesi'nden doğum için Ağrı'ya sevk ettiler. Yolda kaza yaptık. Çok şükür bebeğimin sağlık durumu iyi" dedi.

Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar İhsan Oğuz, Hüseyin Adanur, Memet Yakut, Ahmet Taştan, Hacı Özdemir, Delal Bahadır, Emrah Aslan, Nurcan Özdemir, Vesile Bayram ve Mehmet Oğuz ise tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi. Hastanedeki diğer yaralıların tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Kaza

Van'dan Ağrı yönüne giden Mehmetcan Uğuz yönetimindeki 65 HL 141 plakalı otomobilin, Ağrı Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde yoldaki buzlanmadan dolayı şarampole devrilmesi sonucu, 8 aylık hamile Sacide Altun ile 3 kişi yaralandı. Bu sırada yoldan otomobiliyle geçerken kazayı fark ederek yaralılara yardıma giden Beşir Babar (52), aynı yerde Ekrem Kalbaşı yönetimindeki 04 N 1202 plakalı minibüs ile Abubekir Filiz yönetimindeki 65 NN 721 plakalı otomobilin şarampole devrilmesi sonucu yaralanmış, 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen hayatını kaybetmişti.

Yaralanan 17 kişi ise Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'daki Kazada Yaralanan 10 Kişi Taburcu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mesut akyol: merhuma allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.tüm yaralılara acil şifalar.ancak burada buna da değinmeniz gerekir yerler buz belediye önlem almamış olay dan tam 2 saat sonra belediye tuzlamaya başladı.insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı. 0 0 Yanıtla

Advertisement