Ağrı'da Kadınlar Günü'ne Özel Voleybol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Kadınlar Günü'ne Özel Voleybol Turnuvası Düzenlendi

Ağrı\'da Kadınlar Günü\'ne Özel Voleybol Turnuvası Düzenlendi

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'Evinin Sultanları' adlı voleybol turnuvası düzenledi. İl genelindeki farklı yaş gruplarından kadınların katıldığı turnuvada, kadınlar hem spor yapmanın hem de sosyalleşmenin keyfini çıkardı. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak ve Spor Şube Müdürü Turan Tunç verdi. Kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Din, kadınların spora olan ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri için spora teşvik etmeye devam edeceklerini söyledi.

08.03.2024 23:39  Güncelleme: 23:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Evinin Sultanları" adlı voleybol turnuvası düzenledi.

2500 Kişilik Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya, il genelindeki farklı yaş gruplarından kadınlar katıldı. Turnuvada, kadınlar hem spor yapmanın hem de sosyalleşmenin keyfini çıkardı.

Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak ve Spor Şube Müdürü Turan Tunç verdi.

Din, turnuvada mücadele eden kadınlara karanfil dağıtarak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Din, kadınların spora olan ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Kadınlarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmeleri için spora teşvik etmeye devam edeceğiz. Bu tür etkinliklerin kadınlarımızın birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğine inanıyorum" dedi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Kadınlar Günü'ne Özel Voleybol Turnuvası Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement