Ağrı'da "Çaylar Bizden Sohbet Sizden Projesi" - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da "Çaylar Bizden Sohbet Sizden Projesi"

Ağrı\'da "Çaylar Bizden Sohbet Sizden Projesi"

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü'nün "Çaylar Bizden Sohbet Sizden Projesi" devam ediyor.

16.01.2014 09:50

Ağrı Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü'nün "Çaylar Bizden Sohbet Sizden Projesi" devam ediyor.

Proje kapsamında Vali Mehmet Tekinarslan ve Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, Yeni Van Caddesinde bir çay ocağında vatandaşlarla sohbet etti.

Kahve ortamındaki sohbetlerin gerektiğini belirten Tekinarslan, şöyle devam etti:

"Kültürümüze, geçmişimize uygun, yaşantımızı zenginleştirecek şeyleri unutmamamız gerekiyor. Kahve ortamındaki sohbetleri, masalları unutmaya yüz tutmuşuz. Bunları canlı tutamazsak çocuklarımız bilemeyecek. Öğrenciler okulda, cami cemaati camide sohbet ortamı yaratabilmeli. Elektronik hayatımıza girdiğinden beri insanlar neredeyse yüz yüze sohbet etmeyi unutur hale geldi."

Amaçlarının polis teşkilatını vatandaşla buluşturmak olduğunu ifade eden Çoşkun da "Bu tür sohbet toplantıları yıl boyunca devam edecektir. Halkımızın istek ve önerilerini dinlemek için bir araya geliyoruz. Halkımızın da desteklerini samimiyetini her yerde görüyoruz ve bundan dolayı gayet mutluyuz. Amacımız kendisine asayiş hizmeti verilen vatandaşla polis teşkilatımızın bir buluşması" diye konuştu.

Toplantıda müzik eşliğinde çay ve kuruyemiş ikramının ardından, Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşlara atkı ve bere hediye edildi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ağrı'da 'Çaylar Bizden Sohbet Sizden Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement