Ağrı'da Aile ve Gençlik Merkezi Oluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Ağrı'da Aile ve Gençlik Merkezi Oluşturuldu

Ağrı\'da Aile ve Gençlik Merkezi Oluşturuldu

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan "ÇOGEP, Aile İçi Şiddete Son ve Ağrı'nın Yarınları Emniyette" projeleri kapsamında Aile ve Gençlik Merkezi oluşturuldu.
İl Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan "ÇOGEP, Aile İçi Şiddete Son ve Ağrı'nın...

20.11.2013 16:12

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan "ÇOGEP, Aile İçi Şiddete Son ve Ağrı'nın Yarınları Emniyette" projeleri kapsamında Aile ve Gençlik Merkezi oluşturuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü'nce hazırlanan "ÇOGEP, Aile İçi Şiddete Son ve Ağrı'nın Yarınları Emniyette" projeleri kapsamında, çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklar kazanabileceği ortamlardan uzaklaştırmak, zaman geçirebilecekleri güvenli ve kontrollü bir ortam yaratmak amacıyla Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binasında Aile ve Gençlik Merkezi oluşturuldu. Aile ve Gençlik Merkezi bünyesinde ÇOGEP ve "Ağrı'nın Yarınları Emniyette" projesi faaliyetleri kapsamında çocuk ve gençlerin güvenli bir ortamda zaman geçirmesi, eğlenmesi, internet vasıtası ile derslerine kaynak edinmesi, ücretsiz fotokopi ve ders notu çıktısı alma almaları ve de eğitim fakültelerinden mezun teşkilat mensupları ile etüt imkanlarından yararlanmalarının yanı sıra, "Aile İçi Şiddete Son" projesi faaliyetleri kapsamında da şiddete mağduru aile fertlerinin danışmanlık hizmeti alabileceği bir ortam oluşturulduğu bildirildi. "Aile ve Gençlik Merkezi" Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan ve İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun'un ile birlikte teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın katılımlarıyla 19 Mayıs'ta açılışı yapılarak faaliyete geçtiğini belirtildi. Öte yandan Aile ve Gençlik Merkezi faaliyete geçtiği günden itibaren yaklaşık 2 bin genç faydalandığını da belirtildi. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağrı'da Aile ve Gençlik Merkezi Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement