Agd'den Cuma Namazı Sonrası Protesto - Son Dakika
Yerel

Agd'den Cuma Namazı Sonrası Protesto

Agd\'den Cuma Namazı Sonrası Protesto

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Elazığ Şubesi, cuma namazı sonrası İslam coğrafyasında yaşanan olayları protesto etmek için bir araya geldi.
AGD Elazığ Şubesi Başkanı Recep Koca, Türkiye'de ana haber bültenleri ve bu eksende kurgulanan bazı...

22.11.2013 15:46

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Elazığ Şubesi, cuma namazı sonrası İslam coğrafyasında yaşanan olayları protesto etmek için bir araya geldi.

AGD Elazığ Şubesi Başkanı Recep Koca, Türkiye'de ana haber bültenleri ve bu eksende kurgulanan bazı televizyon dizileri ile oluşturulan yapay gündemlerle milyonlarca insanın oyalandığını öne sürdü. Koca, "Ülkemizin düzlüğe çıkmasına, insanların gerçek problemlerinin çözülmesine zerre kadar bir katkısı olmayacak işlerle zihinler meşgul edilmektedir. Dünyanın değişik bölgelerinde ve özellikle de İslam Coğrafyasında yaşanan acılar, yitirilen insanlar, akan kan ve dökülen gözyaşı gazetelerin dış haberler sayfasında kibrit kutusu kadar bir alanda sıradan haberler olarak verilmektedir. İnsan olmanın bir gereği olarak üzerimizden eksik edemeyeceğimiz sorumluluklarımız vardır. Bugün İsrail yine Gazze'yi bombalıyorsa, Lübnan'da bir patlamada çok sayıda insan hayatını kaybediyorsa, Irak'ta bombalı saldırılar rutine bağlanmışsa, Suriye'de masum insanların kanı dökülmeye devam ediyorsa, Yemen'de şiddet olayları yaşanıyorsa, Somali'de belirsizlik devam ediyorsa, fındık kabuğunu doldurmayan meseleleri gündem yapmak elbette bu olayların arkasındaki güçlerin işine yaramaktadır. Tarihi ve olup bitenleri doğru okuduğumuzda, yeryüzünde değişmez tek gündemin hak ile batılının mücadelesi olduğu görülecektir. Yeryüzünde herkes için adalet ve barış isteyenlere karşı, kuvveti, çoğunluğu, bir ırka mensup olmayı ya da çıkarı esas alarak hareket edenler, ellerinde bulunan üstün teknoloji, kitle imha silahları, biyolojik ve kimyasal silahların desteği ile masum ve mazlum halkları sömürmeye, sömürüye karşı direnenlerin ise kanlarını dökmeye devam etmektedirler" dedi.

Konuşmaların ardından İslam coğrafyasında hayatını kaybeden Müslümanlar için gıyabi cenaze namazı kılındı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Agd'den Cuma Namazı Sonrası Protesto - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement