Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünde Terfi Töreni - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünde Terfi Töreni

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünde Terfi Töreni

Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu: "Geçtiğimiz yıl bir arkadaşımıza rütbe takmıştık. Daha sonra bir duyduk ki Ankara'da İstihbarat Daire Başkanı olmuş. Umarız bu arkadaşlardan da bazıları daire başkanı, genel müdür olurlar"

02.07.2013 18:09

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, emniyette terfi alanlara başarılar dileyerek, "Geçtiğimiz yıl bir arkadaşımıza rütbe takmıştık. Daha sonra bir duyduk ki Ankara'da İstihbarat Daire Başkanı olmuş. Umarız bu arkadaşlardan da bazıları daire başkanı, genel müdür olurlar" dedi.

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünde görevli 17 polis, bir üst rütbeye terfi etti. Vali Balkanlıoğlu, Polis Evi'nde düzenlenen rütbe takma töreninde yaptığı konuşmada, alınan başarılarda eşlerin de büyük katkısı olduğunu belirtti. Eşlerin destek vermemesi durumunda makam ve mevkilere gelmenin zor olduğunu ifade eden Balkanlıoğlu, kendisinin de kaymakamlıktan valiliğe yükselmesinde eşinin katkısının büyük olduğunu söyledi.

Kişilerin belli bir kıdem aldıktan sonra terfi almaları kadar güzel bir şey olmadığına dikkati çeken Balkanlıoğlu, "Çalışan, fedakarlıktan kaçınmayan, hizmeti güzel yapan değerli polislerin, vakti zamanı gelince terfi almaları kadar güzel ve onurlu bir iş yoktur. Terfi alacak arkadaşları kutluyorum. Kazasız belasız, herhangi bir sıkıntı olmadan nice güzel meslek yılları temenni ediyorum" diye konuştu.

Bu tür törenlerde elinin uğurlu geldiğini anlatan Balkanlıoğlu, şöyle dedi:

"Geçtiğimiz yıl bir arkadaşımıza rütbe takmıştık. Daha sonra bir duyduk ki Ankara'da İstihbarat Daire Başkanı olmuş. Terfi etti diye rütbe taktığımız gün çekilen resmi basmışlardı. Umarız bu arkadaşlardan da bazıları daire başkanı, genel müdür olurlar, belki vali olurlar. Umarız elimiz uğurlu gelir."

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan da 3 personelin 2. sınıf emniyet müdürlüğüne, 7 personelin 3. sınıf emniyet müdürlüğüne, 3 personelin 4. sınıf emniyet müdürlüğüne ve 4 personelin de emniyet amirliğine terfi ettiğini bildirdi. Uçkan, terfi alan personeline başarılar diledi.

Konuşmaların ardından terfi alan polislerin rütbeleri takıldı.

Törene,  Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Salih Akbaş, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Müjdat Karagöz, terfi eden polislerin yakınları ve emniyet yetkilileri katıldı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğünde Terfi Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement