Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı KODA Projesi Hakkında Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı KODA Projesi Hakkında Bilgilendirildi

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı KODA Projesi Hakkında Bilgilendirildi

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ Öğretmen Toplulukları projesi hakkında bilgilendirildi. Proje kapsamında köy okullarında görev yapan birleştirilmiş sınıf öğretmenlerine eğitim ve etkinlikler düzenlenecek.

06.12.2023 13:05  Güncelleme: 13:08

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici Köy Okulları Değişim Ağı (KODA) Emirdağ Öğretmen Toplulukları projesi hakkında bilgilendirildi.

Kaymakam Bilici, Aziziye İlkokulu'nda yapılan etkinlikte görev yapan birleştirilmiş sınıf öğretmenleri ile bir araya geldi. Etkinlikte, Emirdağ'da uygulanmaya başlanacak olan KODA Emirdağ Öğretmen Toplulukları projesi hakkında sunum yapılarak bilgiler aktarıldı. Uygulanacak projede imzalanan protokol çerçevesinde köy okullarında görev yapan birleştirilmiş sınıf öğretmenlerine yönelik eğitim ve etkinlikler, proje takvimine göre yüz yüze bir şekilde gerçekleştirilecek. Açıklamada bulunan Kaymakam Bilici, öğretmenlerin mesleki, kişisel ve sosyal gelişimlerine destek olan her türlü faaliyete destek verdiklerini, bundan sonra da vermeye devam edeceklerini belirtti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı KODA Projesi Hakkında Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement