Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar\'dan Kısa Kısa

Hocalar'da çocuklar, iftar sofrasında buluştu

25.07.2013 17:35

Hocalar Belediye Başkanı Mustafa Akın, ilçedeki Kur'an Kursları'na giden öğrencileri iftarda buluşturdu.

Belediye Başkanı Akın, tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftarda Hocalar merkezindeki Merkez Yeni Cami, Merkez Fatih Cami, Merkez Büyük Cami de 2013 yaz dönemi Kur'an Kursuna katılan 140 talebe ve imam hatipleri, İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş, öğreticileri Ramazan Öztürk, İbrahim Dal, Ali Tuğyan, Emin Bilici, Süleyman Dönmez, Ali Gümüşsuyu, Ali Çiğdem, Beytullah Üründü, Mustafa Tosbıyık, Hatice Yücel, Hatice Aşkın katıldı.

Akın, iftarda yaptığı konuşmada, "Çocuklara değer vererek parklar, çeşmeler yaptıklarını ilçenin her tarafına ağaçlar diktik, çamurda yürümesinler diyerek yollara kilitli taş döşedik, çocuklarımızın da ağaçları koruyup çöplerini çöpe atarak bu konuda büyüklerini de bilinçlendirerek Hocalar'ın güzelliğine katkıda bulunurlarsa  bizi sevindirirler" dedi.

Şuhut Kaymakamlığından iftar

Şuhut Kaymakamlığı tarafından şehit yakınları ve gazi ailelerine iftar düzenledi.

İftara Şuhut Kaymakamlığına yeni atanan Şuhut Kaymakamı Mustafa Üner, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci, İlçe Müftüsü Kazım Güzel, diğer daire amirleri ve çok sayıda şehit yakını, gaziler ve aileleri katıldı.

Şuhut Kaymakamı Mustafa Üner, yemekten sonra yaptığı konuşmada, iftar programı vesilesiyle kahraman gazi ve canını bu vatan için veren aziz şehitlerin aileleriyle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıdıklarını kaydetti.

Çay'da çevre düzenleme çalışmaları sürüyor

Çay İlçesinde caddelerde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana mahalle ve sokaklara 130 bin metrekare kilitli parke taşı döşediklerini ifade eden Çay Belediye Başkanı Ali Yakut, "Doğalgazın geçtiği mahalle, cadde ve sokaklarda belediyemiz fen işleri ekipleri tarafından kilitli parke taşı döşeme çalışmaları yapılmaktadır. Yine ilçemiz içerisindeki parke taşı olmayan yollarımızda bordür, kilitli parke taşı ve yol düzenleme çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement