Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru

Afyonkarahisar\'da Yerel Seçimlere Doğru

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin güzel bir demokrasi örneği olacağına inandığını söyledi.

16.01.2014 17:04

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin güzel bir demokrasi örneği olacağına inandığını söyledi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan'ın başkanlığındaki MHP'li heyeti makamında kabul etti. Gerçekleşen ziyarette kendilerini makamına kabul etme nezaketi gösterdiği için Vali Balkanlıoğlu'na teşekkür eden ve parti faaliyetleri hakkında kısa bilgiler veren MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, "Valimiz sayesinde önümüzdeki dönemde yapılacak olan seçimlerin, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi huzur içinde geçeceğine inanıyorum. Bu anlamda şahsım ve partim adına sayın valimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Vali Balkanlıoğlu ise, "Seçilecek insanlar için seçimle gelmenin ayrıcalığı olduğu gibi, vatandaş için de sandık büyük bir nimettir. Seçim ülkemizde en güzel bir demokrasi örneğidir ve ülkemizde demokrasinin ne kadar düzenli bir sistem içerisinde işlediği gözler önündedir. Bizlerde demokrasinin gereği olan seçimlerde, Afyonkarahisar Valiliği olarak gerekli tedbirleri alacağız. Bu duygu ve düşüncelerle mart ayında yapılacak olan yerel yönetim seçimlerinin ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Gerçekleşen ziyarete Aslan'ın yanı sıra, MHP Afyonkarahisar Merkez ilçe Başkanı Alper Yağcı, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ve MHP Kadın Kolları Başkanı Av. Gönül Ar Güngör katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement