Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru

Afyonkarahisar\'da Yerel Seçimlere Doğru

MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'yı, basına tanıttı.
Kent merkezinde bir restoranda gerçekleştirilen basın toplantısına, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ile birlikte MHP Afyonkarahisar...

07.12.2013 20:44

MHP Afyonkarahisar İl Teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'yı, basına tanıttı.

Kent merkezinde bir restoranda gerçekleştirilen basın toplantısına, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ile birlikte MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından toplantının açılış konuşmasını yapan Kemalettin Yılmaz, MHP olarak Afyonkarahisar'da seçime olağan güçleriyle hazırlandıklarını ve kent genelinde zafere ulaşmak istediklerini söyledi. Yılmaz, "MHP'nin belediyecilik anlayışıyla yani üretken belediyecilik anlayışıyla, Afyonkarahisar'ın da tanışması lazım. Seçildikten sonra yakasındaki parti rozetini çıkartarak hizmet rozetini takacak ve oy vermiş, vermemiş herkese Allah rızası için hizmet edecek bir belediyecilik anlayışıyla huzurlarınızdayız ve inşallah kazanacağız" dedi.

"HİZMET ETMEYE ADAYIZ"

MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Asan ise, Türkiye'de kötü giden tablonun yerel seçimlerde kazanılacak zaferle değişeceğine inandığını söyledi.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, İhsaniye ilçesine bağlı Bozüyük belde Belediye Başkanlığı dönemindeki hizmetlerini hatırlatarak, seçilmesi halinde Afyonkarahisar'ı da hizmet furyası ile tanıştıracaklarını söyledi. Çetinkaya, şunları söyledi:

"Çıkmış olduğumuz yolda zafere yürümek istiyoruz. Sırça saraylarda yöneticilik yapıldığı bir dönemi geçiriyoruz. Biz bütün partililerimizle ve milletimizle zafere kazanmak istiyoruz. Biz hizmet, kentimize katkı sağlamaya adayız. Bizim bu göreve ehillimiz ve liyatamızın olduğuna inanıyorum. Biz göreve geldiğimiz zaman kentimizin, alt yapısından, üst yapısına varana kadar gereken bütün hizmetleri en iyi şekilde yerine getirirken, çalışmalarımızda insan unsurunu da hiçbir zaman göz ardı etmeyeceğiz."

Toplantıda daha sonra Çetinkaya, tebrikleri kabul etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar'da Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement