Afyonkarahisar Belediyesi'nden 73 Okula 146 Masa Tenisi - Son Dakika
Yerel

Afyonkarahisar Belediyesi'nden 73 Okula 146 Masa Tenisi

Afyonkarahisar Belediyesi\'nden 73 Okula 146 Masa Tenisi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 73 okula 2'şer adet olmak üzere toplamda 146 adet masa tenisi hediye etti.
Afyonkarahisar'da 7'den 70'e her yaştan insanın yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmaları ile bilinen Belediye...

11.11.2013 17:14

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 73 okula 2'şer adet olmak üzere toplamda 146 adet masa tenisi hediye etti.

Afyonkarahisar'da 7'den 70'e her yaştan insanın yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmaları ile bilinen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ilklere imza atmaya devam ediyor. Eğitime milyonlarca TL harcayarak kentte oluşturduğu bilgi evleri, engellileri topluma kazandırma adına dağıtılan akülü araçlar, kura çekimi yapılmaksızın başvuruda bulunan tüm çocuklara bisiklet dağıtımı, amatör spor kulüplerine gerek maddi, gerekse malzeme desteğinde bulunarak bir çok ilke imza atan Afyonkarahisar Belediyesi, bu kez de şehir merkezindeki 73 okula 2'şer adet masa tenisi, 8'er adet raket ve 20'şer adet pinpon topu hediye etti.

Masa tenislerinin teslim töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi'nin birçok ilkleri gerçekleştirdiğini söyledi. Spora ve sporcuya yaptıkları desteğin Türkiye'deki birçok belediyeye örnek olacağını ifade eden Başkan Çoban, "Afyonkarahisar Belediyesi olarak birçok ilkleri gerçekleştirdik. İlimizde ilk kez bilgi evleri yaptık. İlk kez engellilerle ilgili çalışmalara imza attık.. 2010 yılında amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptık. Geçen hafta yine şehir merkezimizdeki okullarımızın spor kulüplerini de içerisine alan 64 amatör spor kulübümüze 2'şer bin lira nakit desteğinde bulunduk" dedi.

"HİZMET EDECEKSEK BÜTÜN OKULLARA ETMELİYİZ"

Bazı okullarda öğrencilerin kırık dökük masalarda, tahta raketler eşliğinde masa tenisi öğrenmeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Çoban; "Okullarımızda görev yapmış beden eğitimi öğretmenlerimizin bir kaçı ile karşılaştık. Bizlere, 'Sayın Başkanım okullarımıza öğrencilerimiz masa tenisi öğrenirlerken, kırık dökük masalar, standartlara uygun olmayan filelerde, tahta raketlerle masa tenisini öğrenmeye çalışıyorlar. Bize bu konuda yardımcı olur musunuz?" dediler. Bunun üzerine ben de kendilerine 'madem hizmet yapacaksak, tüm okullarımıza bunu dağıtalım' dedim. Şehir merkezimizdeki 73 ilkokulumuza, ortaokul ve lisemize 2'şer adet masa tenisi olmak üzere sekizer adet raket, 20'şer tane de pinpon topunu kendilerine teslim edeceğiz" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş ise, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın sporun ve sporcunun dostu olduğunu bir kez daha hatırlatarak desteklerinden dolayı kendisine hediye takdim etti.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, masa tenisi antrenörlerinden Abdurrahman Şemsimoğlu ile kısa bir gösteri yaptı. Başkan Çoban performansıyla büyük alkış aldı. Tören sonunda masa tenisi sporcuları törene katılanlara bir gösteri sundu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afyonkarahisar Belediyesi'nden 73 Okula 146 Masa Tenisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement