Afad Yöneticileri, Başkan Ercengiz'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Afad Yöneticileri, Başkan Ercengiz'i Ziyaret Etti

Afad Yöneticileri, Başkan Ercengiz\'i Ziyaret Etti

Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Burdur İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Oral, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Osman Öncel, Sivil Savunma Şube Müdürü Ali Gökhan Toklu, Plan Zarar Azaltma Şube Müdürü Osman Çelik, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i ziyaret etti.

04.03.2015 11:20

Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Burdur İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Oral, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Osman Öncel, Sivil Savunma Şube Müdürü Ali Gökhan Toklu, Plan Zarar Azaltma Şube Müdürü Osman Çelik, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti.

Makamda gerçekleşen ziyarette Burdur İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Oral desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'e teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Ercengiz ise, "1971 yılında yaşanan depremde zarar gören Yazıköy ve Yarıköy'de oluşturulan 'Deprem Köyü' ile büyük bir farkındalık oluşturduk. Katkılarından dolayı İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Oral'a ve Prof. Dr. Ali Osman Öncel'e teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye olarak Burdur'u öğrenci ve turizm kenti yapma hedefinde olduklarını da vurgulayan Başkan Ercengiz. "Bu anlamda 'Deprem Köyü' ile turizm anlamında bize katkı sağlayacak hem de deprem konusunda farkındalık oluşturmuş olacağız" diye konuştu. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afad Yöneticileri, Başkan Ercengiz'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement