Adıyaman'da Kütüphaneler Haftası Etkinliklerle Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Adıyaman'da Kütüphaneler Haftası Etkinliklerle Kutlandı

Adıyaman\'da Kütüphaneler Haftası Etkinliklerle Kutlandı

Adıyaman İl Halk Kütüphanesinde düzenlenen 60. Kütüphaneler Haftası etkinliğine Vali Osman Varol, kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı. Vali Varol, minik çocuklarla sohbet ederek kitapların ve okumanın önemine dikkat çekti. Ayrıca, bu yıl 60. kutlanan Kütüphaneler Haftası'nın Adıyaman'a kitap okuma alışkanlığına, bilgiye ve öğrenmeye olan ilginin artmasını temenni ettiklerini belirtti.

25.03.2024 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da, Kütüphaneler Haftası düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Adıyaman İl Halk Kütüphanesinde 60. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Adıyaman Valisi Osman Varol, kurum müdürleri, STK temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı.

Kitapların ve okumanın önemine dikkat çekmek amacıyla ellerinde döviz taşıyan minik çocuklarla sohbet eden Vali Osman Varol, kütüphaneyi gezerek yeni sergilenen kitapları inceledi.

Vali Varol, bu yıl 60. kutlanan Kütüphaneler Haftasını kutladıklarını ve bu haftanın Adıyaman'a Türkiye'ye kitap okuma alışkanlığına, bilgiye ve öğrenmeye olan ilgiyi daha da artmasını temenni ettiklerini dile getirdi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adıyaman'da Kütüphaneler Haftası Etkinliklerle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement