Adilcevaz Belediye Başkanı Gürsoy Oyunu Kullandı - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz Belediye Başkanı Gürsoy Oyunu Kullandı

Adilcevaz Belediye Başkanı Gürsoy Oyunu Kullandı

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri için Adilcevaz Kız ve Teknik Meslek Lisesi’nde oyunu kullandı.

01.11.2015 11:50

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri için Adilcevaz Kız ve Teknik Meslek Lisesi'nde oyunu kullandı.

Adilcevaz'da sabahın erken saatlerinde sandık başına giden vatandaşlar oylarını kullandı. Belediye Başkanı Necati Gürsoy da vatandaşlık görevini yerine getirerek Adilcevaz Kız ve Teknik Meslek Lisesi'nde sandık başına gitti. Burada oyunu kullanan Başkan Gürsoy, seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri'nin vatana, millete hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Gürsoy, "Devletin ve milletin bekası için çok büyük önem arz eden bu seçime katılım oranının çok yüksek olmasını umut ediyorum. Milli iradenin tecelli etmesi adına bu seçim önemli bir seçimdir. Bildiğiniz gibi bu bir genel seçimdir. Dolayısıyla biz de geldik ve oylarımızı kullandık. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Bugün önümüzdeki 4 yıl ülkemizi yönetecek temsilcilerimizi seçiyoruz. İnşallah bu seçim ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz için hayırlara vesile olur" dedi.

Sandık görevlileri ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gürsoy, oy kullanmak için gelen ilçe sakinlerine teşekkür etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adilcevaz Belediye Başkanı Gürsoy Oyunu Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement